Blogg

Har du sett våre effektmerker?

Har du sett at våre ladesteder er profilert med ulike farger? Vi kaller de; effektfarger!

Caroline Lad

15. mai 2020
av Caroline Lad

Våre ladesteder profileres med ulike farger, ettersom hvilken ladeeffekt de kan gi når du står og lader bilen. Dette er gjort som et ledd i vår markedsføring, og skal gjøre det enkelt og effektivt for deg å kjøre rett til den laderen som passer best til din bil og ditt behov. 

Som et ledd i markedsføringen av våre ladefarger, har vi laget det vi har kalt for "Effektmerker". Dette er klistremerker som du kan klistre på innsiden av ditt ladelokk, slik at du enkelt husker hvilken Kople-ladestasjon du skal benytte. Du har kanskje fått noen i posten allerede?
Vårt kundesenter sender ut ladebrikker hver eneste dag til kunder som bestiller ladebrikker gjennom appen, og legger ved disse effektmerkene i konvolutten før utsendelse, slik at du  kan komme igang med ladingen på ditt nærmeste Kople-ladested.

  • Oransje - Superlader - Ladeeffekt opptil 150 kW
  • Mørk grønn - Hurtiglader - Ladeeffekt opptil 62,5 kW
  • Lys grønn - Normallader - Ladeeffekt opptil 22 kW

Er du usikker på hvilken ladeeffekt som passer best til din bil? På denne linken kan du enkelt finne oversikten over hvilke biler som kan benytte de ulike ladeeffektene, samt hvilken ladekontakter de kan benytte: ladestasjoner.no/lading

Vi gjør det kompliserte enkelt.