Blogg

Slik kurerer du rekkeviddeangsten med Kople

Alle biler har en rekkevidde, uavhengig av om bilen har en tank for fossilt drivstoff eller om den har et batteri.

Caroline Lad

29. mars 2020
av Caroline Lad

Alle biler har et mål på hvor langt den kan kjøre før man må stoppe for enten å fylle drivstoff eller lade bilen. Så er egentlig forskjellen så stor på en elbil og en fossilbil? Det lønner seg å følge med på tanken uansett biltype. De aller fleste biler sier ifra når det begynner å nærme seg rekkevidden for hvor langt bilen kan kjøre. Da gjelder det å finne nærmeste energistasjon for å lade eller fylle.

Elbiler har fortsatt varierende rekkevidde og du må nok belage deg på å lade oftere enn du fyller. Da kan det være fint å benytte anledningen når du uansett vil strekke på beina eller kjenner deg litt sulten underveis på reisen. Koples ladesteder er plassert slik at du kan gjøre unna dine erend underveis samtidig som bilen lades. To fluer i en smekk!

Hos Kople jobber vi hele tiden for å tilby deg sømløs lading, uansett hvor du lader og hvor du skal. Vi har fokus på å tilby rask og enkel lading på våre ladelokasjoner, og i dag sørger vi for at du kommer deg fra Oslo, og helt til hytta på fjellet. Vi har bred dekning på lading i hele Ringeriksområdet som knutepunkt for videre utfart til hytteområder mot Norefjell, Geilo, Hemsedal, Valdres og Beitostølen.

Med utvikling av Koples ladesteder ønsker vi å kurere din rekkeviddeangst. Med litt planlegging før du setter deg i bilen og sørger du for en god og stressfri opplevelse underveis.

  • Sørg for at bilen er fulladet før dere reiser
  • Sjekk ladekartet for å planlegge ladestopp
  • Benytt anledningen til å kombinere lading med å handle mat eller ta en matbit på veien

GOD TUR!