Ledige stillinger

Er du vår nye kollega?

Har du lyst til å være med på elektrifisering av fremtiden? Og ser for deg en variert arbeidsdag i et utviklende miljø?

15. oktober 2020

Vi vokser i et hurtig tempo, og er alltid interesserte i å høre fra deg som har interesse for det grønne skiftet, og kompetanse som kan være nyttig for oss. Kunne du tenke deg en jobb som Key Account Manager, Prosjektleder, Kunde- og markedskonsulent eller montør for elbilladere? 

 

Vi kan tilby:
  • Et engasjerende arbeidsmiljø med høy trivsel
  • Innsikt i elbil- og lademarkedet og mulighet til å være med på å skape fremtidens grønne arbeidsplasser i regionen
  • En hverdag hvor du utfordres til å utvikle deg både faglig og personlig
  • Gode pensjons-, forsikrings- og velferdsordninger
 
Om organisasjonen

Kople er i dag en organisasjon med 14 ansatte innenfor montasje, prosjektledelse, kunde- og markedsavdeling og salg. Vi er en del av Nettservice og Ringerikskraftkonsernet, som er et godt etablert el-entreprenørselskap på Østlandet. Konsernet har allerede mange års erfaring med elbillading. Fra 2019 ble tidligere satsning slått sammen med fremtidig satsning, under navnet Kople. 

God alene, best sammen, er vårt motto. Dette har vi med oss i hverdagen, både internt mellom de ulike arbeidsansvarene i Kople, og i samspill med resten av konsernet. Åpen, pålitelig, lydhør og fleksibel er verdiene vi jobber etter, og dette brukes aktivt i teambygging og beslutningssituasjoner. 

Koples fokus er å gjøre elbillading enkelt og tilgjengelig for alle som ønsker et fullverdig ladetilbud ved sin destinasjon, virksomhet eller bolig. I dag leverer vi skreddersydde ladeanlegg for elbiler over hele landet. Samtidig jobber vi for å bygge en markedsledende driftstjeneste for elbillading, og våre sluttbrukere. Fornøyde kunder er våre viktigste ambassadører, og uten våre dyktige montører ville vi ikke hatt noen tjeneste å levere!

Hør gjerne innlegget om Kople i NAF sin Elbilpodd i sommer:  Episode med Kople

 
Er dette noe for deg?

Send oss en søknad med CV, vitnemål og eventuelle attester på rekruttering@kople.no. Merk søknaden med «Åpen søknad (stillingstittel)».

Har du spørsmål? Kontakt vår avdelingsleder Joar Taraldsen Brunes på tlf: 95 88 51 65.

Vi vurderer innkomne søknader fortløpende.

I denne videoen kan du se hvordan det er å jobbe hos oss!