Ladeløsninger

Vi kopler opp ditt borettslag eller sameie

Borettslag og sameier har ulike behov når det kommer til lading av el- og hybridbiler. Stadig flere kjøper elbil, og etterspørselen etter sikker hjemmelading øker i tråd med dette.

Sikre at det kun er de som lader, som betaler - og at det er nok strøm til alle!

En fremtidsrettet løsning for borettslaget eller sameiet ditt

Det er to viktige ting å tenke på ved bygging av ladeanlegg i et borettslag/sameie: Kostnadskontroll og kapasitet i det elektriske anlegget. 

Ved å installere felles infrastruktur i borettslaget/sameiet deres, sikres dere tilstrekkelig kapasitet på det elektriske anlegget. Laderne i en felles infrastruktur snakker sammen, slik at alle som trenger å lade får strømmen likt fordelt, uten at dette overbelaster anlegget. 

I et borettslag og sameier, vil det sjeldent være slik at alle ønsker å lade bilen. Dermed blir det viktig å skille mellom kostnader for lading, og annen felles strøm. Vårt driftssystem sikrer økonomisk kontroll, og oversikt over hvem som har ladet. Slik sikrer dere at det er de som lader, som betaler. 

Vi ser på behovene og mulighetene sammen, og tar oss av hele prosessen fra planlegging til daglig drift og support. Vi tilbyr en totalpakke som gjør at det skal være enkelt for både styret og beboere. Sammen med Kraftriket kan vi også tilby finansiering og smarte betalingsløsninger, slik at det er enkelt for beboerne å velge elbil.

Bestill gratis befaring

 

Hvorfor velge Kople?

Tjenesteavtale

med årlig ettersyn

10% rabatt

på lading ved offentlige ladestasjoner i Koples nettverk

Det er flere fordeler ved å velge en felles infrastruktur:

Skalerbart

Vi legger opp infrastruktur på alle parkeringsplasser. Dette gjør at det er enkelt for deg som beboer å selv bestemme når du ønsker og har behov for lader til din plass. 
 

Oversikt over forbruk

Hvert kvartal får du god oversikt over ladeforbruket ditt via strømregningen.

Dette gjelder kun ved strømavtale via Kraftriket.


 

Betalingsløsning

Dersom borettslaget investerer i felles ladeplasser, eller parkeringsplassene leies ut, kan vi tilby en betalingsløsning på laderne. Dette vil fungere på samme måte som en offentlig lader, men hvor dere velger prisen. 

Billigere per p-plass

Dersom alle beboere monterer hver sin lader, vil det til slutt ende opp med overbelastning og borettslaget må koste utbedring. Ved en felles infrastrukftur blir belastningen mindre på anlegget,  og utbedring kan unngås.

Slik foregår prosessen

Steg 1
Steg 1 Kontakt oss, vi kommer på uforpliktende befaring
Kontakt oss, vi kommer på uforpliktende befaring

Styreleder sender inn informasjon, vi kommer på befaring, og diskuterer hvilke løsninger vi vil anbefale til dere.

Kontakt oss, vi kommer på uforpliktende befaring
Steg 2
Steg 2
Tilbud og prosjektplanlegging

Tilbud skrives, sendes og tas til vurdering i styret. Dersom tilbudet aksepteres, starter arbeid med prosjektering og planlegging av gjennomføring av utbyggingen.

Steg 3
Steg 3
Beboere bestiller laderen sin gjennom egne bestillingsskjemaer

Alle våre borettslag får tilgang til en egen bestillingsside for deres borettslag på kople.no, hvor dere enkelt kan bestille ladere direkte på siden, og følge byggeprosessen.

Steg 4
Steg 4 Utbygging av infrastruktur
Utbygging av infrastruktur

Etter planlegging begynner byggingen av infrastrukturen til ladeanlegget. Dette legges klart på alle parkeringsplasser, slik at det er enkelt å montere ladere senere.

Utbygging av infrastruktur
Steg 5
Steg 5 Montasje av ladere
Montasje av ladere

Beboere som har bestilt ladere gjennom borettslagets egen bestillingsside på kople.no, får montert lader på sin parkeringsplass etter infrastrukturen er ferdig.

Montasje av ladere

Spørsmål og svar om lading i borettslag og sameier

Ønsker du en uforpliktende befaring?

Support

Vi er klare til å hjelpe deg med lading! Se veiledningen vår her, eller kontakt oss ved spørsmål.