Ladeløsninger

Midlertidig ladeanlegg for elbil

Har du behov for å tilby midlertidig elbillading på en destinasjon, en byggeplass eller til et arrangement? Vi kan sette opp provisoriske ladeanlegg for en definert periode, både med hurtigladere og normalladere. 

Få et uforpliktende tilbud

Tilby elbillading i en midlertidig periode

Å etablere kostbare ladeanlegg for elbil er ikke alltid den beste løsningen, dersom behovet for å tilby elbillading er over en kort periode. Våre provisoriske ladeanlegg kan rigges på kort tid og leveres med driftssystem med enkel betalingsløsning og support til sluttbrukere. Slik blir det administrasjonsfritt for deg.

Har du sesongbasert virksomhet eller skal gjennomføre et stort arrangement? Kanskje du vil teste om ladere har betydning for kundene dine, eller trenger ladere til arbeidsbilene på byggeplassen? Vi har erfaring med å etablere alt fra påskelading på fjellet til lading på byggeplass og ladeanlegg til store idrettsarrangement. Vi tilbyr både hurtigladere og normalladere som provisoriske løsninger.

Alle ladere kan knyttes til Koples ladenettverk med tilhørende app, betalingsløsinger og døgnåpen support. 

Få et uforpliktende tilbud

Ute etter en varig løsning? Se våre andre løsninger her

Mobile hurtigladere i ladecontainer

Vi har bygget opp et hurtigladeanlegg i en flyttbar container. Slik kan du få hurtigladere på din lokasjon midlertidig.

Ladecontaineren gir 4 hurtigladeplasser, med opptil 75kW ladeeffekt for en bil. Inne i containeren har vi montert benker og lys, slik at det kan være et trivelig sted å oppholde seg mens bilen lader.   

Les mer om ladecontaineren

Få et uforpliktende tilbud på midlertidig lading

Hva leter du etter?