Referanser

Tilbakemelding fra noen av våre kunder

Her kan du se hvilke erfaringer noen av våre kunder og lokasjonseiere har med Kople som leverandør og driftspartner for sine ladeanlegg. 

Bestill gratis befaring

Slik gikk byggeprosessen av destinasjonsladere!

Strand Hotel Fevik - by Classic Norway Hotels, hadde behov for en mer moderne ladeløsning til sine kunder, som krevde mindre administrasjon fra hotellets side.

Kople drifter ladeanlegget, og har vært med fra start og analysert behovet, prosjektert løsningen og koordinert montering. Ladetilbudet holdes relevant, og suppleres med nye ladere ved behov.

Med en ladeløsning fra Kople, kan kundene lade enkelt med den appen eller brikken som de vanligvis bruker. Ved behov for hjelp med ladeøkten, kontakter de Koples døgnåpne ladesupport.

Bestill en gratis befaring

Elbillading ved AKAs næringsbygg
7. april 2022

Elbillading ved AKAs næringsbygg

AKA er et av Norges største private eiendomsfirma, med 230 næringseiendommer i sin portefølje. For å gi et attraktivt tilbud til både kunder og leietakere, har de installert elbilladere fra Kople ved mange av deres næringsbygg.

HurtigladereUtbyggerReferanse
Ladeanlegg YX Siljan
14. mars 2022

Ladeanlegg YX Siljan

Siden utviklingen i bilbransjen peker den veien den gjør, var det en selvfølge for driverne på YX Siljan å installere et fremtidsrettet ladeanlegg. Etter en vurdering av flere ladeoperatører, falt valget på Kople.

HurtigladereUtbyggerReferanse
Elbilladere i sameiet Tårnveien 5
26. november 2021

Elbilladere i sameiet Tårnveien 5

Det var spørsmål om når og hvordan - og ikke om, sameiet Tårnveien 5 skulle installere elbilladere. De synes et ladeanlegg var en stor investering, men fikk en god teknisk løsning som var kostnadseffektiv. I tillegg er den enkel for hver beboer.

BorettslagReferanse
Enklere å lade elbilen på Norefjell Ski & Spa
24. september 2021

Enklere å lade elbilen på Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa ligger på et fjell uten mange andre ladetilbud i nærheten, og de fleste har kjørt i 1-2 timer for å komme frem. Dette gjør at det er et stort behov for lading, som har økt i takt med elbilandelen siden åpningen i 2009. Slik gikk prosessen med forbedring og utvidelse av ladetilbudet.

ReferanseDestinasjonslader
Hurtiglading hos Rustad Kafe
16. september 2021

Hurtiglading hos Rustad Kafe

At det trengtes en ladeplass på Sokna, var Håvard Rustad aldri i tvil om. Rustad Kafe har nå 12 Kople-ladeplasser med lynladere og hurtigladere på parkeringsplassen i bakgården.

ReferanseHurtigladere
Kistefos museum har installert destinasjonsladere fra Kople
28. juni 2021

Kistefos museum har installert destinasjonsladere fra Kople

Med rekordmange besøk i 2020 sesongen, hvor flere kom langveis fra og en stor andel kjørte elbil, ble det viktig for Kistefos å modernisere parkeringsmulighetene med lademuligheter.

ReferanseDestinasjonslader
Dalsbråten borettslag har installert ladeanlegg fra Kople
17. mars 2021

Dalsbråten borettslag har installert ladeanlegg fra Kople

Dalsbråten borettslag hadde tenkt på å installere ladeanlegg for elbil i lengre tid, da enkelte beboere hadde planer om å kjøpe elbil og et par stykker hadde ladbar hybridbil. Da borettslagene ble pålagt å legge til rette for lademuligheter i 2020, bestemte de seg for å klargjøre alle garasjeplassene for elbillading.

BorettslagReferanse
Klokkerlia borettslag installerte ladere fra Kople
12. januar 2021

Klokkerlia borettslag installerte ladere fra Kople

Da styret ved sameiet i Klokkerlia 30 i Hole kommune skulle sette opp elbillading til beboerne, vurderte de flere tilbydere. Les hvorfor de valgte Kople!

BorettslagReferanse
Dere får terningkast 6 fra oss for gjennomføring av prosjektet og samarbeidet rundt dette. Vi krysser fingrene for superhøy utnyttelse av anlegget!
Kople har vist stor interesse for våre prosjekter med elbillading. Vi har opplevd solid rådgivning om fremtidsrettede løsninger både i teknologivalg, betalingsløsninger og forretningsmodeller.
Vestlia Resort har i en lengre tid slitt med å kunne tilby våre gjester en god løsning for lading av elbil. Det finnes mange aktører på markedet for denne type tjeneste, vi valgte Kople sin løsning. Dette er vi meget godt fornøyd med at vi gjorde. De kom og gjorde jobben helt slik vi hadde avtalt. Når systemet var oppe i drift har vi ikke hatt noen problemer. Gjestene skjønner hvordan de skal lade og resepsjonen er fornøyd med at de kun trenger å vise hvor vi har ladeplasser, så fikser gjestene resten selv. Alt i alt en fin løsning.

Trond Pettersen

Teknisk sjef Vestlia Resort

I Gran er det et politisk ønske og bestilling å få etablert ladestasjoner for elbiler i kommunen. Møtet med representanter fra Kople har vært veldig positivt. Det er tydelig at de har kunnskap om de produkter som finnes i dag og produktutviklingen slik at vi får etablert ladestasjoner som står seg i fremtiden.

Bestill en uforpliktende befaring med en av våre rådgivere!

Send inn skjemaet, så kontakter en av våre rådgivere deg om deres ladeløsning!

Hva leter du etter?