Referanser

Tilbakemelding fra noen av våre kunder

Bestill gratis befaring

 

17. mars 2021

Dalsbråten borettslag har installert ladeanlegg fra Kople

Dalsbråten borettslag hadde tenkt på å installere ladeanlegg for elbil i lengre tid, da enkelte beboere hadde planer om å kjøpe elbil og et par stykker hadde ladbar hybridbil. Da borettslagene ble pålagt å legge til rette for lademuligheter i 2020, bestemte de seg for å klargjøre alle garasjeplassene for elbillading.

BorettslagReferanse
Vestlia Resort har i en lengre tid slitt med å kunne tilby våre gjester en god løsning for lading av elbil. Det finnes mange aktører på markedet for denne type tjeneste, vi valgte Nettservice Ringerike og Kople sin løsning. Dette er vi meget godt fornøyd med at vi gjorde. De kom og gjorde jobben helt slik vi hadde avtalt, når systemet var oppe i drift har vi ikke hatt noen problemer. Gjestene skjønner hvordan de skal lade og resepsjonen er fornøyd med at de kun trenger å vise hvor vi har ladeplasser, så fikser gjestene resten selv. Alt i alt en fin løsning, og enkel å styre via webportalen.

Trond Pettersen

Teknisk sjef Vestlia Resort

I Gran er det et politisk ønske og bestilling å få etablert ladestasjoner for elbiler i kommunen. Møtet med representanter fra Kople i Nettservice Ringerike har vært veldig positivt. Det er tydelig at de har kunnskap om de produkter som finnes i dag og produkt utviklingen slik at vi får etablert ladestasjoner som står seg i fremtiden.
Kople i Nettservice har vist stor interesse for våre prosjekter med elbillading. Vi har opplevd solid rådgivning om fremtidsrettede løsninger både i teknologivalg, betalingsløsninger og forretningsmodeller.

Bestill en uforpliktende befaring med en av våre rådgivere!

Hva leter du etter?