Vi har dessverre høy trafikk på vår ladesupport, og jobber så raskt vi kan. Koples app og driftssystem ble oppdatert natt til 4.6. For å fortsette å lade med Koples app, må du oppdatere appen og passordet ditt. Se mer informasjon her. Denne siden blir fortløpende oppdatert med løsninger på utfordringer som rapporteres inn ang appbyttet. Dersom du ikke mottar mailen med link til å resette passordet, sjekk søppelpost/spam-mappen din eller sjekk at e-postadressen du oppga er riktig. Kanskje du registrerte deg med en annen e-postadresse?
Bedriftskunde

Totalleverandør ved utbygging

Vi leverer hele løsningen, fra vurdering av ladebehov, prosjektering, relevant ladeutstyr, søknadsprosesser, utforming av ladeplassen og montering. Kun et kontaktpunkt gjør det enkelt for deg.

kople-infobox-1

Drift av ladeanlegg

Vi tar oss av driften av laderne. Med vår driftstjeneste får du blant annet et solid driftssystem som bidrar til høy oppetid, overvåkning og vedlikehold på laderne. Du får tilgang til bedriftsportalen med dashbord og rapporter. Vi utbetaler din del av omsetningen fra laderne.

kople-infobox-2

God ladeopplevelse

Alle skal få en god ladeopplevelse hos Kople. Hos oss får kunden enkle betalingsløsninger, brukervennlige ladere, god merking og veivisning, universell utforming, 24/7 ladesupport, og rett og slett hyggelige ladesteder.

kople-infobox-3

Fakturaavtale for bedriftens biler

Koples ladenettverk er landsdekkende og Norges største, med over 7000 ladere. Koples fakturaavtale gir firmabilene ekstra rabatt på lading, og alt på en faktura. Uten månedskostnad og enkel administrasjon av firmabilene.

kople-infobox-4

Våre ladeløsninger

Elbillader til bedriftens ansatte og gjester-idx

Elbillader til bedriftens ansatte og gjester

Visste du at over 30% av dine ansatte og kunder kjører en ladbar bil? La de lade bilen mens de står parkert på bedriftens parkeringsplass. Kople drifter løsningen med administrasjon, enkle betalingsløsninger, 24/7 ladesupport og et ryddig dashbord - blant annet.

Dere bestemmer ladeprisen for ansatte og gjester. Slik får du en inntekt fra ladingen som dekker kostnadene med å opprette og drifte ladeløsningen.

Vi kan overta drift på eksisterende ladere, eller montere et nytt ladeanlegg med ladeutstyr til ulike ladebehov. 

Les mer

Destinasjonslading på hotell og destinasjoner-idx

Destinasjonslading på hotell og destinasjoner

Elbilister ønsker å lade samtidig som de opplever en destinasjon, eller sover på hotell. Mange planlegger hvor de skal reise basert på hvor det er enkelt å lade. Med et godt ladetilbud kan du både tiltrekke deg nye kundegrupper, og tilby en enkel ladeopplevelse som frister til gjentakelse - uten at dine ansatte må bruke tid på å administrere ladeanlegget.

Har du allerede en ladeløsning? Vi kan optimalisere og utvide den, og drifte den med enkle betalingsløsninger for kundene.

Kople har Norges største ladenettverk for destinasjonsladere. La oss skape en god ladeopplevelse for deres gjester også!

 

Les mer

Hurtigladere og lynladere-idx

Hurtigladere og lynladere

Gode ladeløsninger er etterspurt der folk ferdes, og etterspørselen øker i takt med elbilandelen. Tiltrekk den stadig voksende kundegruppen av elbileiere til din lokasjon ved å la oss etablere et ladetilbud med lyn- og hurtigladere. Vi hjelper deg med å skape et populært ladested, som er en del av vårt ladenettverk. 

Våre ladere skal være en naturlig del av servicetilbudet på en lokasjon, enten det er en veikro, butikk, bensinstasjon, næringspark eller parkeringsplass. 

Vi drifter også lyn- og hurtigladere i lukkede anlegg, f.eks på lastebildepot.

Har du en tomt som kan passe som Koples neste lyn- og hurtigladested?

Les mer

Elbillading ved næringsbygg-idx

Elbillading ved næringsbygg

Skap en attraktiv lokasjon for både leietakere og kundene deres med en god ladeløsning! Kople er med hele veien fra rådgivning, prosjektering og montasje av ladeinfrastruktur og ladeutstyr til daglig drift og support til sluttbrukeren.

Les mer

Tungbillading på depot-idx

Tungbillading på depot

El-lastebilene er på full fart inn i bilparken. For å holde totalkostnaden nede og samtidig bruke tiden så effektivt som mulig, er det fornuftig å etablere en ladeløsning på depotet eller arbeidsplassen. 

Kople prosjekterer, etablerer og drifter spesialløsninger etter faktisk behov. 

Les mer

Kommunal og offentlig elbillading-idx

Kommunal og offentlig elbillading

Skal du tilby elbillading på offentlige parkeringsplasser eller til de ansatte? Vi kan bygge og drifte både små og store anlegg med enkle betalingsløsninger, kundesupport og vedlikeholdsavtaler.

Med tilgangsstyring og felles ladebrikke-løsninger er det enkelt for brukerne å lade, og oversiktelig for deg som administerer det. 

Les mer

Fakturaavtale med rabatt for bedrifter-idx

Fakturaavtale med rabatt for bedrifter

Lad bedriftens elbiler med rabatt hos Kople. Uten månedskostnad, med enkel administrasjon av firmabilene, og alt på en faktura. 

Koples ladenettverk er landsdekkende og Norges største, med over 7000 ladere. 

Les mer

Vi var på jakt etter en pålitelig partner som forsto våre og kundenes behov. Kople viste seg å være akkurat det vi trengte. De var tilgjengelige, tok seg tid til å forstå hva vi ønsket, og var en pålitelig og dedikert partner gjennom hele prosessen.

Bodil Langerak

Hotelldirektør ved Strand Hotel Fevik

For oss er det å skape økt trafikk det aller viktigste. Det å kombinere handel og elbillading er suveren kundeservice, siden vi tilbyr kundene noe i tillegg til. På en av våre lokasjoner økte omsetningen med 20-25% umiddelbart etter laderne kom opp!

Vi i Coop skal være gode på å drive kjøpesentere og butikker, ikke å drive ladeparker. Det er dere som en profesjonell aktør gode på, derfor er det bra at dere ivaretar det fra a-å.

Dag Roger Rinde

Administrerende direktør, Coop Innlandet

Kople leverer et godt produkt med ulike løsninger og variasjoner, slik at vi får det tilbudet som passer oss og våre leietakere best. Vi er trygge på at Kople sørger for kontinuerlig utvikling av ladetilbudet, slik at vi kan tilby den beste servicen til våre leietakere.

Tom Andreassen

Eiendomsforvalter i Kongsberggruppen eiendom holding

I Gran er det et politisk ønske og bestilling å få etablert ladestasjoner for elbiler i kommunen. Møtet med representanter fra Kople har vært veldig positivt. Det er tydelig at de har kunnskap om de produkter som finnes i dag og produkt utviklingen slik at vi får etablert ladestasjoner som står seg i fremtiden.

Gard Olsen

Eiendomssjef Gran Kommune

Ladetilbudet tiltrekker de som trenger å lade, og mange av de kommer innom meg mens de lader. Jeg hører stadig vekk at det er så kjekt å stoppe her, fordi det er bra med ladere og høy ladekapasitet. Hadde de ikke kunnet lade her, ville de sannsynligvis ha reist videre.

Håvard Rustad

Eier av Rustad kafe på Sokna

Kople drifter lynladeren på depotet ved vårt hovedkontor. Lastebilene lader opp mellom skiftene, fremfor å stoppe for å lade underveis i fraktoppdragene. Vi kan også tilby lading til leverandører og andre som er på besøk, og får da automatisk betalt for ladingen deres. Kople er en god samarbeidspartner for oss, og en viktig del av overgangen til nullutslippskjøretøy også blant tungbilene våre.

Geir-Vegar Ellingsen

Logistikkdirektør i Heidenreich

Spørsmål og svar om ladeløsninger for bedrifter

 

Snakk med oss om ladeløsninger

Ønsker du deg et ladeanlegg på eiendommen din? Vi er stadig på jakt etter nye gode ladelokasjoner for ladekundene våre, og vil gjerne hjelpe deg med å etablere et godt ladetilbud.

Vi kan også drifte eksisterende ladeanlegg.

Hva leter du etter?