Blogg

Hvorfor bør du ha et ladetilbud til kunder og besøkende?

Fremtidens destinasjoner og næringsbygg er ladbare. Det må de være, når annenhver nye bil i Norge er elektrisk, og behovet for å lade der vi ferdes øker med elbilandelen. Dette endrer forventningene vi har til stedene vi besøker.

UtbyggerHurtigladingDestinasjonslader

21. oktober 2021

Vi lader når vi jobber, handler og opplever

Å lade elbilen er en helt annen opplevelse enn å fylle drivstoff, hvor dette er selve aktiviteten. Elbillading skjer samtidig som vi handler, er på jobb, sover på hotell eller spiser. Dette stiller andre krav til destinasjoner og næringsbygg. Ved å tilrettelegge for elbillading sørger du som driver en destinasjon, et servicetilbud eller et næringsbygg for at det er enkelt for kundene og arbeidstakere å velge din bedrift. I tillegg bidrar du til å gjøre det enklere å velge elbil!

 

Planlegg for elbillading

Et godt og synlig ladetilbud sikrer en bedre kundeopplevelse på din lokasjon, og tiltrekker både privat- og bedriftskunder med elbil. Derfor anbefaler vi at du legger til rette for sluttbrukeren når du skal planlegge ladetilbudet; med veiledning, ladesupport og enkle betalingsløsninger. Driftspartneren du velger bør ha løsninger for dette, i tillegg til å levere god teknologi, og drifts- og vedlikeholdsløsninger.

Det anbefales å eie infrastrukturen selv, da det er det mest kostnadseffektive over tid. I tillegg står du fritt til å bytte driftspartner i ettertid, dersom andre kan levere en løsning som passer bedre for dere og brukerne deres.

 

Sørg for tilgjengelighet og brukervennlighet

Vi samarbeider med mange næringsbygg og destinasjoner om å skape en attraktiv ladeopplevelse. Vi ønsker å gjøre elbillading tilgjengelig og enkelt for alle, med alt fra synlighet i ladekart til universell utforming og brukervennlighet. Vi har lagt opp til flere betalingsmetoder, og laderne er åpne for ulike apper og ladebrikker, slik at kundene enkelt kan starte ladingen slik de gjør andre steder. Veiledningen på ladestedene våre optimaliseres kontinuerlig, og vår døgnåpne ladesupport er klar for å hjelpe. I tillegg bidrar våre markedsførere til å tiltrekke målgruppen du ønsker til din ladelokasjon. Slik kan du skape et fremtidsrettet ladested sammen med oss som tiltrekker brukergruppen du ønsker!

 

Book gratis befaring

Relaterte blogginnlegg

Enklere å lade elbilen på Norefjell Ski & Spa
24. september 2021

Enklere å lade elbilen på Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa ligger på et fjell uten mange andre ladetilbud i nærheten, og de fleste har kjørt i 1-2 timer for å komme frem. Dette gjør at det er et stort behov for lading, som har økt i takt med elbilandelen siden åpningen i 2009. Slik gikk prosessen med forbedring og utvidelse av ladetilbudet.

ReferanseDestinasjonslader
Hurtiglading hos Rustad Kafe
16. september 2021

Hurtiglading hos Rustad Kafe

At det trengtes en ladeplass på Sokna, var Håvard Rustad aldri i tvil om. Rustad Kafe har nå 10 Kople-ladeplasser med hurtig, lyn og normalladere på parkeringsplassen i bakgården.

ReferanseHurtiglading
Felles infrastruktur for elbillading i borettslag og sameier
5. august 2021

Felles infrastruktur for elbillading i borettslag og sameier

Ved å velge felles infrastruktur for elbillading, fordeles strømmen mellom de som lader, og det er de som lader som betaler.

BorettslagUtbygger

Hva leter du etter?