15.10 kl 13.50: Driftssystemet er tilbake etter en feil tidligere idag, men noen ladere er fortsatt ikke online. Vi jobber fortløpende med å få alle tilbake i drift. Flere av laderne som fortsatt er offline kan likevel benyttes; bruk RFID brikke fra Kople eller våre samarbeidspartnere for å starte ladeøkten.

Blogg

Roaming med oss i Kople

Roaming er en betegnelse på at noe fungerer også utenfor det kundeforholdet du har tegnet hos en leverandør. Hos Kople kan du roame med mange ulike apper og ladebrikker!

Lading

9. februar 2021

Roaming på ladestasjoner betyr at du kan starte lading på en ladestasjon hvor du ikke har opprettet kundeforhold hos ladeoperatøren i forkant. Dette forutsetter at denne ladeoperatøren har en roamingavtale med en ladeoperatør som du har et kundeforhold hos.

I Kople er vi opptatt av å levere enkle ladeopplevelser. Vi vet hvor kjedelig det er å komme til en ladestasjon med et navn du ikke har noe forhold til fra før, hvor de første 5 minuttene går til å opprette en bruker før du får startet lading. Vi ønsker derfor å åpne våre stasjoner for så mange andre ladebrikker og apper som mulig, slik at du som ladekunde raskt og enkelt kommer igang med lading på våre stasjoner - uten å måtte opprette bruker hos oss hvis du ikke vil.

 

Hvilke apper og brikker kan du lade med hos Kople?

På Koples ladestasjoner kan du i dag lade med app og/eller brikker fra:

Visste du at: Ladebrikker fra NAF, Elbilforeningen og Møller bil må i dag registeres i kundeforhold hos hver ladeoperatør. Dersom du har registrert denne brikken i Fortums system, er den automatisk klar for bruk på Koples ladere.

 

Les mer: Hvorfor har ikke Kople kortterminal på ladestasjonene?

 

Hva skjer med ladehistorikken?

Ladehistorikken vil bli liggende der kundeforholdet ditt er. Lader du f.eks med en brikke registrert hos Fortum, eller gjennom deres app, vil historikken på denne ladeøkten ligge i deres app. Betalingen vil også gå gjennom deres app, og de avtaler du har vedrørende betaling.

 

Hvilken pris gjelder ved roaming? 

Prisen på lading følger leverandøren. Det betyr at du får prisen som din leverandør gir deg når du lader på en Kople ladestasjon. Her finner du Koples ladepriser.

 

Les mer: Hvorfor er det ikke minuttpris hos Kople på natta?

 

Finnes det alternativer til ladebrikker?

På alle våre ladesteder kan du betale med drop-in dersom du ønsker det. Dette gjøres ved å skanne en QR kode som du finner på ladestasjonen, eller gå inn på kople.no/dropin. Her legger du inn dine kortdetaljer, og betaler enkelt på stedet, likt slik du gjør på f.eks netthandel. For å gjøre det enkelt å lade, har vi samme pris på drop-in betaling som vi har med ladebrikke og app. 

Du kan også laste ned Koples app i App Store eller Google Play. I appen oppretter du bruker, og legger inn dine kortdetaljer. Finn så ladestasjonen i kartet, og start lading.

Relaterte blogginnlegg

Hvorfor har Kople minuttpris på ladeøktene på dagtid?
25. august 2021

Hvorfor har Kople minuttpris på ladeøktene på dagtid?

Med dagens prisløsninger kan det oppleves uoversiktlig å regne ut prisen på en ladeøkt. Hvorfor fjerner ikke Kople minuttprisen også på dagtid, og hvorfor finnes den i utgangspunktet?

Lading
Hvorfor kan du ikke betale på kortterminal på Koples ladesteder?
30. juni 2021

Hvorfor kan du ikke betale på kortterminal på Koples ladesteder?

Det må bli enklere å lade, men er installasjon av kortterminal den enkleste og mest fremtidstettede løsningen? Hva gjør det med ladeprisen?

Lading
Aktiviteter på ladestedet
2. juni 2021

Aktiviteter på ladestedet

Med elbil på langtur, kan det være behov for å lade på veien. Benytt ladestoppet til å skape noen koselige øyeblikk! Her er våre tips til hva du kan gjøre på ladestedet.

Lading

Hva leter du etter?