Charging Success Technician

Vil du jobbe med IT løsningene i våre elbil-ladesystemer? 

Vi søker en IT-kompetent kollega til avdelingen Drift og ladesuksess!

Frist30.09.2022
StedHvervenmoen, Hønefoss
StillingstittelCharging Success Technician

Vi ønsker oss deg som har IT interesse og forståelse, har lyst til å forstå «språket» i våre elbil-ladesystemer, og hjelpe til med å få disse til å fungere enda bedre - også i fremtiden. 

I avdelingen Drift og ladesuksess, er vi allerede 2-3 personer som liker å løse IT- og ladeutfordringer, liker å finne smarte nye systemer og det å ha det gøy sammen. Vi skaper en ny avdeling i Kople, en avdeling som ivaretar behovene våre kunder og elbil-ladesystemer har for service, utvikling og forbedringer – vi kaller det å skape ladesuksess.

Er du nysgjerrig på hvordan våre ladessystemer kommuniserer, og ikke minst ønsker å kommunisere i fremtiden? Lyst til å lære deg sammenhengen mellom de ulike systemene, hvis du ikke allerede forstår den?

Vi vet ikke helt hvilken bakgrunn du har, fordi vi tenker at mange bakgrunner kan være nyttige.  Kanskje er du en med datateknikk eller infrastruktur forståelse og kompetanse? Kanskje er du en gamer med et analytisk og smart hode? Kanskje har du annen elektro, it eller arbeidserfaringskompetanse vi trenger? Vi er i en oppstart og trenger deg som har lyst til å være med oss på reisen.

 

Ansvar og arbeidsoppgaver:

  • Som tekniker i avdelingen Drift og ladesuksess, blir du en viktig ressurs både i 2. og 3. linje support av ladeinfrastrukturen
  • Du vil bidra til spesifisering/kravstilling/evaluering av systemvalg og infrastruktur.
  • Du vil bidra til at vi får en verdikjede med løsninger som snakker sammen og som sikrer og forbedrer kvaliteten i ladetjenesten. Her vil oppgaver som involverer integrasjoner, kommunikasjonsprotokoller og nettverksforståelse være inkludert.
  • Du vil ha dialog og oppfølging med leverandører og systemutviklere.
  • Du vil bidra til at økosystemet for ladestasjonene sørger for kvalitet, enkelhet og ladere som alltid fungerer.  Du trenger ikke å kunne programmere, men må kunne jobbe tett med utviklere og ha en generell systemforståelse.

 

Dette får du hos oss:

Vi er i gang med utvikling av en solid ladeinfrastruktur, våre hittil 3000 ladestasjoner er bare starten på eventyret. Nå kan du få være med på drømmelaget, med dedikerte og dyktige folk i avdelingen Drift og ladesuksess.

Du blir del av et ambisiøst lag med skikkelig ålreite folk. I Kople står kulturen sentralt. Samspill og engasjement er to viktige nøkler. Kople investerer i fremtidens ladenettverk – og vil lede an med sin kompetanse og engasjement. 

I Kople får du jobbe med et produkt som er en del av det grønne skiftet – og en viktig del av fremtiden. Du vil få store muligheter for teknisk faglig og personlig utvikling, og kan benytte velferdsordninger som firmahytter, massasje på jobb og et godt kantinetilbud.

Les mer om Kople

 

Bli med å forme fremtidens enkle ladeopplevelser!

Har du lyst til å bidra til at våre elbilladere fungerer? Send oss noen ord om hvordan du vil bidra, og hva du kan. Vær gjerne litt konkret på din nerdekompetanse og interesse knyttet til IT, elbillading, drift og ladesuksess.

CV og noen ord om hvorfor du har lyst på jobben sendes til: post@karing.no innen 30.9.2022. Merkes: Kople kollega til Drift og ladesuksess teamet

Kontakt gjerne Stig eller Marit-Helen for mer informasjon om stillingen:

  • Direktør for Drift og ladesuksess Stig Werner Amundsen, telefon 930 61 166 eller epost: stig.amundsen@kople.no 
  • Rekrutteringspartner Marit-Helen Kåring i Kåring Ledelse, telefon: 907 45 669 eller epost: marit-helen@karing.no 
Stig Werner Amundsen
Stig Werner Amundsen
Director of operations and charging success
stig@kople.no 93061166

Kople - en enklere ladeopplevelse

Kople bygger og drifter ladeanlegg for elbil, med lynladere, hurtigladere og normalladere. Du finner våre ladere på offentlige parkeringsplasser, ved næringsbygg og butikker, på hoteller og destinasjoner, og i borettslag og sameier. Vi gir 24/7 ladesupport til kundene, og et fullverdig driftssystem for våre kunder og partnere.  

Vi er i dag 21 ansatte innen prosjektledelse, drift og ladesuksess, salg, økonomi og markedsføring. Kontoret vårt i Hønefoss er nytt og moderne, med en god kantineordning. Bransjen vår utvikler seg veldig fort, og vi som jobber i Kople er motiverte for å bidra i utviklingen av Kople og ladeløsningene våre. Sammen skal vi skape enklere ladeopplevelser for alle! 

Bli en del av dette teamet!

Stig Werner Amundsen

Stig Werner Amundsen

Director of operations and charging success

Stig Werner Amundsen

Stig Werner Amundsen

Director of operations and charging success

Andreas Tronerud

Andreas Tronerud

Charging Success Technician

Andreas Tronerud

Andreas Tronerud

Charging Success Technician

Joar T. Brunes

Joar T. Brunes

CEO

Har du spørsmål om stillingen? 

Send inn skjemaet under, så svarer Stig deg raskt! 

Hva leter du etter?