Director of IT

Lyst på ansvar for IT i en fremtidsrettet bransje? 

Bli en del av vårt lederteam og form din egen rolle som Director of IT i vår nyopprettede stilling.

FristPågående prosess
StedHvervenmoen, Hønefoss
StillingstittelDirector of IT

Form din egen rolle som Director of IT i vår nyopprettede stilling, og få muligheten til å påvirke virksomheten i stor grad!

Kople utvikles raskt, og vi er på utkikk etter en dyktig og erfaren Director of IT til å være ansvarlig for utviklingen og implementeringen av selskapets digitale strategi. Som en ledende aktør i bransjen, er det avgjørende for oss å holde oss oppdatert på de nyeste teknologiene for å opprettholde vår posisjon som en innovativ og konkurransedyktig bedrift.

I rollen vil du være ansvarlig for at selskapets kjernesystemer og infrastruktur er robust og skalerbar, samt identifisere nye teknologitrender og vurdere deres anvendelighet for selskapet. I tillegg sikre at teknologiske prosjekter blir levert i henhold til prioritet, budsjett og tidsplan. Du vil også få ansvar for å optimalisere og kvalitetssikre løsningene, integrasjonene og dataene som brukes i vårt daglige arbeid. Du vil samarbeide med alle avdelinger i Kople om teknologiske utviklingsbehov, og ha ansvar for dialogen mot relevante leverandører og deres utviklere.

Dette er stillingen for deg som ønsker å ta ansvar for teknologisk utvikling i en fremtidsrettet bedrift, og trives med å også være hands-on. Du motiveres av å jobbe med den nyeste IT teknologien, og ser hvordan teknologi kan forbedre prosesser og gi et konkurransefortrinn. 

Du blir en del av Koples lederteam, og rapporterer til vår CEO.

Les mer om Kople

 

Ansvar og oppgaver

 • Ansvarlig for utarbeidelse og gjennomføring av strategi og veikart for IT og digitalisering i Kople.
 • Ansvarlig for Koples IT-arkitektur, og utarbeidelse, forvaltning og videreutvikling i takt med selskapets behov.
 • Ansvarlig for Koples systemportefølje og integrasjoner, herunder videreutvikling, forvaltning, leverandøroppfølging, lisenser og infrastruktur.
 • Ansvarlig for Koples IT og utviklingsbudsjett.
 • Ansvarlig for IT-prosjekter og gjennomføring av disse i henhold til bedriftens behov.
 • Bidra til at IT i Kople er ett bindeledd mellom forretning og teknologi.

 

Vi tror kandidater til rollen har utdanning på bachelor- eller masternivå og har ledererfaring fra selskaper og fra bransjer hvor høy oppetid på it-systemer er virksomhetskritisk. Vi søker deg som har ledet større digitaliseringsprosjekter og har solid erfaring med implementering av kjernesystemer. Du trives med å ta initiativ og jobbe frem effektive, helhetlige løsninger på utfordringer og du er oppdatert på teknologi og fag.

Som Director of IT kommuniserer du utviklingsbehov tydelig - både på norsk og engelsk.  Den ideelle kandidaten har en positiv holdning og ser muligheter istedenfor begrensninger. Sist, men ikke minst, trives du med mennesker og motiveres av å oppnå gode resultater sammen med andre. 

 

Søk på stillingen

Søknad og CV sendes via vår rekrutteringsparter Headvisor.

Klikk her for å søke på stillingen

 

Ring gjerne Joar eller Bjørn for mer informasjon om stillingen: 

 • CEO i Kople: Joar T. Brunes, telefon 958 85 165
 • Rådgiver i Headvisor: Bjørn Waagø tlf: 900 96 668
Dette får du hos Kople
 • Stor påvirkningsmulighet og ansvar for fremtidsrettet teknologi 
 • En solid og fremtidsrettet arbeidsgiver som tar ansvar for miljøet og samfunnet
 • Faglig dyktige kollegaer med en unik innsikt i elbil- og lademarkedet
 • Et positivt arbeidsmiljø, hvor vi jobber sammen mot våre strategiske mål
 • Trygge rammer, hvor du samtidig utfordres til å utvikle deg og tenke nytt
 • Gode ordninger for forsikring, pensjon og velferd
Joar T. Brunes
Joar T. Brunes
CEO
joar@kople.no 95885165

Kople - en enklere ladeopplevelse

Kople bygger og drifter ladeanlegg med lynladere, hurtigladere og normalladere. Ladenettverket vårt består i dag av over 5000 ladepunkter, over hele Norge. Våre ladere finner du på offentlige parkeringsplasser, hoteller og destinasjoner, ved næringsbygg og kontorbygg og i borettslag og sameier. Vi leverer en fullverdig ladetjeneste til våre kunder og partnere, og gir 24/7 ladesupport til sluttkunden. I Kople jobber vi for å ta et tydelig ansvar for miljøet og samfunnet, og ønsker å påvirke samarbeidspartnerne våre til å gjøre det samme. Slik bidrar vi til et litt mer bærekraftig samfunn.

Våre ansatte har høy kompetanse innen prosjektledelse, salg, økonomi, teknisk drift, og markedsføring. Hovedkontoret vårt er på Hønefoss, i moderne lokaler på Hvervenmoen, men du kan også velge å ta arbeidsdagen på hjemmekontor, eller vårt satelittkontor i Osloområdet. Arbeidsmiljøet vårt er preget av humor og stor takhøyde. Her er alle motivert for å ta del i den raske utviklingen vi som bedrift og bransje er inne i. Vi har trygge rammer for utvikling og vekst, og samtidig fleksibiliteten til å utvikle Kople og våre løsninger raskt, for å møte det økende ladebehovet i elbilmarkedet.

Sammen skal vi skape enklere ladeopplevelser!

Bli en del av Koples lederteam!

Aric Wolsner-Papa

Aric Wolsner-Papa

Director of sales

Aric Wolsner-Papa

Aric Wolsner-Papa

Director of sales

Stig Werner Amundsen

Stig Werner Amundsen

Director of operations and charging success

Stig Werner Amundsen

Stig Werner Amundsen

Director of operations and charging success

Joar T. Brunes

Joar T. Brunes

CEO

Åsbjørg Rijken

Åsbjørg Rijken

CFO

Hva leter du etter?