Ladeløsninger tilpasset alle

Kople bygger og drifter ladeanlegg med både normal, hurtig og lynladere tilpasset behovene til din bedrift og dine kunder og ansatte. Vi er med deg hele veien fra planlegging av et ladeanlegg, til montasje, drift, og support.

Hurtigladesteder

Kople etablerer komplette ladeanlegg på traffikerte steder langs veien. Vi kan etablere oss hurtig på nye lokasjoner og inkludere ladestedet i vårt ladenettverk. Vi hjelper deg med å tiltrekke besøkende med elbiler, og å skape et populært stoppested langs veien, enten du driver butikk, kro, bensinstasjon eller andre servicetilbud som kundene ønsker å stoppe for. 

Les mer

Borettslag og sameier

Det er ulike behov for lading av elbiler i hvert borettslag og sameie. Stadig flere kjøper elbil, og etterspørselen etter sikker hjemmelading øker i tråd med dette.

Sikre at det kun er de som lader, som betaler - og at det er nok strøm til alle!

Les mer

Hotell og destinasjoner

På hoteller og destinasjoner kommer elbilistene gjerne fra et stykke unna, og ønsker å oppholde seg over lengre tid. Dekk behovet deres for å starte hjemreisen med en fulladet bil - uten å måtte løpe frem og tilbake til bilen under oppholdet! Slik kan du både tiltrekke deg nye kundegrupper, og tilby en enkel ladeopplevelse som frister til gjentakelse.

Les mer

Bygger du næringsbygg, kontorlokaler eller boliger? 

Ønsker du å tilby ladeplasser til beboere eller kunder? Vi bidrar med råd og løsningsforslag helt fra starten av prosjektet. Vi kan tilby både store og små fleksible anlegg, og anleggene kan skaleres opp om behovet vokser over tid. Når installasjonen er på plass blir vi med videre for å sikre et administrasjonsfritt anlegg, gode brukeropplevelser og stabil drift.

Les mer

Lading på parkeringsplasser

Skal du tilby elbillading på offentlige parkeringsplasser eller til de ansatte? Vi kan bygge og drifte både små og store anlegg med enkle betalingsløsninger, kundesupport og vedlikeholdsavtaler til kommuner og bedrifter. Med tilgangsstyring og felles ladebrikke-løsninger er det enkelt for brukerne å lade, og oversiktelig for deg som administerer det. 

Les mer

Provisorisk/midlertidig lading 

Har du behov for å tilby midlertidig lading på en destinasjon eller til et arrangement? Å etablere kostbare ladeanlegg for elbil er ikke alltid den beste løsningen dersom behovet for å tilby elbillading er over en kort periode. Våre provisoriske ladeanlegg kan rigges på kort tid og leveres med driftssystem og supporttjeneste som gjør det administrasjonsfritt for deg i den perioden du trenger anlegget.

Les mer

Lader hjemme og på hytta

Hvordan lader du bilen hjemme? Når du skal lade noe så strømkrevende som en elbil er det viktigste du gjør å tenke elsikkerhet. En hjemmelader for elbil er en god investering for å lade effektivt, trygt og sikkert.

Les mer

Kople er med deg hele veien

Vårt mål er å skape enklere ladeopplevelser for alle. Vi leverer og drifter ladeanlegg tilpasset både sluttkundens og anleggseiers behov, og er med fra planlegging og bygging av et nytt anlegg til drift og support i etterkant.

Vi tilbyr gode og enkle ladeopplevelser til alle.

Vi bygger og drifter ladeanlegg med normal-, hurtig og lynladere til offentlige parkeringsplasser, destinasjoner og næringsbygg og borettslag/sameier.

Vi er med deg hele veien fra planlegging og montasje til drift og support. Kun et kontaktpunkt gjør det enkelt for deg.

Bærekraft er sentralt i alt vi gjør. Vi kopler sammen teknologi og energi for å tilby tjenester som gir en grønnere fremtid.

Selv etter laderen er montert skal du være trygg på at vi alltid er her for å hjelpe deg. Skulle noe skje er vi klare til å tilby support.

Spørsmål og svar

Les om andres erfaringer med bygging av ladeanlegg

Elbilladere i sameiet Tårnveien 5
26. november 2021

Elbilladere i sameiet Tårnveien 5

Det var spørsmål om når og hvordan - og ikke om, sameiet Tårnveien 5 skulle installere elbilladere. De synes et ladeanlegg var en stor investering, men fikk en god teknisk løsning som var kostnadseffektiv. I tillegg er den enkel for hver beboer.

BorettslagReferanse
Enklere å lade elbilen på Norefjell Ski & Spa
24. september 2021

Enklere å lade elbilen på Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa ligger på et fjell uten mange andre ladetilbud i nærheten, og de fleste har kjørt i 1-2 timer for å komme frem. Dette gjør at det er et stort behov for lading, som har økt i takt med elbilandelen siden åpningen i 2009. Slik gikk prosessen med forbedring og utvidelse av ladetilbudet.

ReferanseDestinasjonslader
Hurtiglading hos Rustad Kafe
16. september 2021

Hurtiglading hos Rustad Kafe

At det trengtes en ladeplass på Sokna, var Håvard Rustad aldri i tvil om. Rustad Kafe har nå 12 Kople-ladeplasser med hurtig, lyn og normalladere på parkeringsplassen i bakgården.

ReferanseHurtigladere

Bestill en uforpliktende befaring

Fyll ut skjemaet under, så kontakter en av våre rådgivere deg snart.

Hva leter du etter?