Ladeløsninger tilpasset alle

Kople er med deg på hele reisen fra planlegging av et ladeanlegg, til montasje, drift, og support. Vi leverer ladesystemer og kombinasjoner av anlegg tilpasset dine behov. Vi tilbyr alt fra lynlading til normallading. 

Hurtigladesteder og destinasjoner

Kople etablerer komplette ladeanlegg på traffikerte destinasjoner og langs veien. I dag er vi godt etablert i Ringeriksregionen med ladesteder på sentrale utfartsårer mot fjellet. Vi kan etablere oss hurtig på nye lokasjoner og inkludere ladestedet i vårt ladenettverk. Vi kan også inngå samarbeid med enkletaktører for å oppføre ladeanlegg eller drifte allerede oppførte anlegg.

Les mer

Kople opp borettslaget eller sameiet

Borettslag og sameier har ulike ønsker og behov når det kommer til lading, men felles for de fleste er at etterspørselen fra beboere begynner å bli stor. Et ladeanlegg fra oss kan være akkurat så enkelt eller avansert som dere ønsker. Vi ser på behovene og mulighetene sammen, og tar oss av hele prosessen fra planlegging til daglig drift. Vi tilbyr en totalpakke som gjør at det skal være enkelt for både styret og beboere.

Sammen med Kraftriket kan vi også tilby finansiering og smarte betalingsløsninger.

Les mer

Ta med lading i planleggingen av utbyggingsprosjektet

Bygger dere nytt og ønsker å tilby ladeplasser til beboere eller kunder? Vi bidrar gjerne med råd og løsningsforslag helt fra starten av prosjektet. Vi kan tilby både store og små fleksible anlegg, og anleggene kan skaleres opp om behovet vokser over tid. Når installasjonen er på plass blir vi med videre for å sikre et administrasjonsfritt anlegg, gode brukeropplevelser og stabil drift.

Les mer

Drop in på parkeringsplasser

Skal du tilby elbillading på offentlige parkeringsplasser eller til de ansatte? Vi kan levere både små og store anlegg med enkle betalingsløsninger, kundesupport og vedlikeholdsavtaler til kommuner og bedrifter. Vi leverer totalpakker som gjør det enkelt og effektivt for deg.

Les mer

Lader hjemme og på hytta

Hvordan lader du bilen hjemme? Når du skal lade noe så strømkrevende som en elbil er det viktigste du gjør å tenke elsikkerhet. En hjemmelader for elbil er en god investering for å lade effektivt, trygt og sikkert.

Les mer

Provisorisk/midlertidig lading 

Har du behov for å tilby midlertidig lading på en destinasjon eller til et arrangement? Vi kan rigge provisoriske ladeanlegg for en definert periode. Å etablere kostbare ladeanlegg for elbil er ikke alltid den beste løsningen dersom behovet for å tilby elbillading er over en kort periode. Våre provisoriske ladeanlegg kan rigges på kort tid og leveres med driftssystem som gjør det administrasjonsfritt for deg.

Les mer

Kople er med deg hele veien

Vårt mål er å tilby markedets beste energitjenester til bedrift og privat. I dag leverer vi skreddersydde ladeanlegg over hele landet.

Vi tilbyr gode og ukompliserte ladeopplevelser til alle behov.

Vi leverer større ladeanlegg til blant annet borettslag, destinasjonseiere og utbyggere. Vi monterer også enkeltladere til eneboliger.

Kople er med deg hele veien. Vi er en del av planlegging, montasje, drift og support. Kun et kontaktpunkt gjør det enkelt for deg.

Bærekraft er sentralt i alt vi gjør. Vi kopler sammen teknologi og energi for å tilby tjenester som gir en grønnere fremtid.

Selv etter laderen er montert skal du være trygg på at vi alltid er her for å hjelpe deg. Skulle noe skje er vi klare til å tilby support.

Spørsmål og svar

Få et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet under, så kontakter en av våre rådgivere deg snart.