Få et godt ladetilbud på din lokasjon 

Kople bygger og drifter ladeanlegg med både normal, hurtig og lynladere. Vi tar ansvaret for prosjektering, finansiering, montering, drift og ladesupport. Tiltrekk kundegruppen du ønsker til din lokasjon med et godt ladetilbud! 

Velg den ladeløsningen som er mest aktuell for deg:  

Hurtigladesteder

Kople etablerer komplette ladeanlegg på traffikerte steder langs veien. Vi kan etablere oss hurtig på nye lokasjoner og inkludere ladestedet i vårt ladenettverk. Vi hjelper deg med å tiltrekke besøkende med elbil, og å skape et populært stoppested langs veien, enten du driver butikk, kro, bensinstasjon eller andre servicetilbud som kundene ønsker å stoppe for. 

Les mer

Hotell og destinasjoner

På hoteller og destinasjoner kommer elbilistene gjerne fra et stykke unna, og ønsker å oppholde seg over lengre tid. Dekk behovet deres for å starte hjemreisen med en fulladet bil - uten å måtte løpe frem og tilbake til bilen under oppholdet! Slik kan du både tiltrekke deg nye kundegrupper, og tilby en enkel ladeopplevelse som frister til gjentakelse.

Les mer

Elbillading ved næringsbygg

Skap en attraktiv lokasjon for både leietakere og kundene deres med en god ladeløsning! Kople er med hele veien fra rådgivning, prosjektering og montasje av ladeinfrastruktur og ladeutstyr til daglig drift og support til sluttbrukeren.

Les mer

Kommunal og offentlig elbillading

Skal du tilby elbillading på offentlige parkeringsplasser eller til de ansatte? Vi kan bygge og drifte både små og store anlegg med enkle betalingsløsninger, kundesupport og vedlikeholdsavtaler til kommuner og bedrifter. Med tilgangsstyring og felles ladebrikke-løsninger er det enkelt for brukerne å lade, og oversiktelig for deg som administerer det. 

Les mer

Provisorisk/midlertidig lading 

Har du behov for å tilby midlertidig lading på en destinasjon eller til et arrangement? Å etablere kostbare ladeanlegg for elbil er ikke alltid den beste løsningen dersom behovet for å tilby elbillading er over en kort periode. Våre provisoriske ladeanlegg kan rigges på kort tid og leveres med driftssystem og supporttjeneste som gjør det administrasjonsfritt for deg i den perioden du trenger anlegget.

Les mer

Kople deg opp for en enklere ladeopplevelse

Vi bygger og drifter ladeanlegg med normal-, hurtig og lynladere til offentlige parkeringsplasser, destinasjoner, næringsbygg og borettslag/sameier.

Vi er med deg hele veien fra planlegging og montasje til drift og support. Kun et kontaktpunkt gjør det enkelt for deg.

Alle skal ha en enkel ladeopplevelse hos Kople. Kjøremønster, utstyr, kommunikasjon og support tilpasses brukerne. Vi er bransjeledende på universell utforming.

Bærekraft er sentralt i alt vi gjør, fra valg av leverandører til valgene vi tar i hverdagen.

Spørsmål og svar om å etablere et ladetilbud

Les om andres erfaringer med Kople som ladeoperatør

Elbillading ved AKAs næringsbygg
7. april 2022

Elbillading ved AKAs næringsbygg

AKA er et av Norges største private eiendomsfirma, med 230 næringseiendommer i sin portefølje. For å gi et attraktivt tilbud til både kunder og leietakere, har de installert elbilladere fra Kople ved mange av deres næringsbygg.

HurtigladereUtbyggerReferanse
Ladeanlegg YX Siljan
14. mars 2022

Ladeanlegg YX Siljan

Siden utviklingen i bilbransjen peker den veien den gjør, var det en selvfølge for driverne på YX Siljan å installere et fremtidsrettet ladeanlegg. Etter en vurdering av flere ladeoperatører, falt valget på Kople.

HurtigladereUtbyggerReferanse
Elbilladere i sameiet Tårnveien 5
26. november 2021

Elbilladere i sameiet Tårnveien 5

Det var spørsmål om når og hvordan - og ikke om, sameiet Tårnveien 5 skulle installere elbilladere. De synes et ladeanlegg var en stor investering, men fikk en god teknisk løsning som var kostnadseffektiv. I tillegg er den enkel for hver beboer.

BorettslagReferanse

Ønsker du å snakke med oss om ladeløsninger? 

Hva leter du etter?