Få et godt ladetilbud på din lokasjon 

Kople bygger og drifter ladeanlegg med både normal, hurtig og lynladere. Vi tar ansvaret for prosjektering, finansiering, montering, drift og ladesupport. Tiltrekk kundegruppen du ønsker til din lokasjon med et godt ladetilbud! 

Velg den ladeløsningen som er mest aktuell for deg:  

Hurtigladere og lynladere

Har du lyst til å tiltrekke den stadig voksende kundegruppen av elbileiere? La oss bygge et ladested med lynladere og hurtigladere på din lokasjon! En enkel ladeopplevelse er viktig for den totale kundeopplevelsen, og for å sikre at elbilistene ønsker å komme tilbake. Vi hjelper deg med å skape et populært ladested, som er en del av vårt ladenettverk. 

Les mer

Hotell og destinasjoner

Hotellgjestene ønsker å lade over natten, og reise hjem med fulladet bil. Slik kan de bruke mest mulig tid på destinasjonen din, i stedet for å stoppe langs veien for å lade. Med et godt ladetilbud kan du både tiltrekke deg nye kundegrupper, og tilby en enkel ladeopplevelse som frister til gjentakelse - uten at dine ansatte må bruke tid på å administrere ladeanlegget.

Les mer

Næringsbygg

Skap en attraktiv lokasjon for både leietakere og kundene deres med en god ladeløsning! Kople er med hele veien fra rådgivning, prosjektering og montasje av ladeinfrastruktur og ladeutstyr til daglig drift og support til sluttbrukeren.

Les mer

Elbillader til bedrifter

La dine ansatte og gjester lade elbilen mens de står parkert på bedriftens parkeringsplass. Med fleksible finansieringsløsninger får du mulighet til å finansiere laderne, infrastruktur og strømkostnaden.

Les mer
 

Kommunal og offentlig elbillading

Skal du tilby elbillading på offentlige parkeringsplasser eller til de ansatte? Vi kan bygge og drifte både små og store anlegg med enkle betalingsløsninger, kundesupport og vedlikeholdsavtaler til kommuner og bedrifter. Med tilgangsstyring og felles ladebrikke-løsninger er det enkelt for brukerne å lade, og oversiktelig for deg som administerer det. 

Les mer

Midlertidig hurtiglading 

Har du behov for å tilby midlertidig hurtiglading? Å etablere kostbare ladeanlegg for elbil er ikke alltid den beste løsningen dersom behovet for å tilby elbillading er over en kort periode. Våre provisoriske hurtigladeanlegg i container kan rigges på kort tid og leveres med driftssystem og supporttjeneste som gjør det administrasjonsfritt for deg i den perioden du trenger anlegget.

Les mer

Kople deg opp for en enklere ladeopplevelse

Vi bygger og drifter ladeanlegg med normal-, hurtig og lynladere til offentlige parkeringsplasser, destinasjoner, næringsbygg og borettslag/sameier.

Vi er med deg hele veien fra planlegging og montasje til drift og support. Kun et kontaktpunkt gjør det enkelt for deg.

Alle skal ha en enkel ladeopplevelse hos Kople. Kjøremønster, utstyr, kommunikasjon og support tilpasses brukerne. Vi er bransjeledende på universell utforming.

Bærekraft er sentralt i alt vi gjør, fra valg av leverandører til valgene vi tar i hverdagen.

Spørsmål og svar om å etablere et ladetilbud

Les om andres erfaringer med Kople som ladeoperatør

Elbillading ved AKAs næringsbygg - Kople
7. april 2022

Elbillading ved AKAs næringsbygg - Kople

Historisk var AKA en dagligvarekjede, som ved tusenårsskiftet ble fusjonert inn i Norgesgruppen. Da AKA i 2011 solgte seg ut av Norgesgruppen for å rendyrke eiendomssatsingen, fikk de en god start med flere attraktive eiendommer. For AKA er det viktig å gjøre disse gode lokasjonene til attraktive næringsbygg, både for leietakerne og deres kunder.  

EiendomsselskapNæringsbyggReferanser
Ladeanlegg YX Siljan - Kople
14. mars 2022

Ladeanlegg YX Siljan - Kople

Siljan er en koselig bygd, som en gang ble kåret til Norges beste sted å bo. Bensinstasjonen, som ble bygget i 1953, er et naturlig samlingspunkt i bygda. Hit kommer pensjonistene for wienerbrød på tirsdagene, benkene ute lokker mange på is når været er fint, og ungdommen samles på «Auto’n» i helga. I tillegg kommer det nå stadig flere elbilister, etter det ble installert et ladeanlegg med 6 ladeplasser. 

EiendomsselskapNæringsbyggReferanser
Enklere å lade elbilen på Norefjell Ski & Spa - Kople
24. september 2021

Enklere å lade elbilen på Norefjell Ski & Spa - Kople

Vi opplever en forventning om elbillading på resortet, og ønsket derfor å forbedre og utvide ladetilbudet vi allerede hadde. Kople installerte 20 ladere hos oss i 2021, med god og sikker ladeeffekt, og brukervennlige betalingsalternativ. Allerede etter ett år utvidet vi tilbudet med ytterligere 10 ladere. Nå får alle som har behov for det ladet bilen sin under oppholdet hos oss, forteller Sjur Aalvik, direktør på Norefjell Ski & Spa.

ReferanserHotell og destinasjoner

Ønsker du å snakke med oss om ladeløsninger? 

Hva leter du etter?