Få et godt ladetilbud på din lokasjon 

Kople bygger og drifter ladeanlegg med både normal, hurtig og lynladere. Vi tar ansvaret for prosjektering, finansiering, montering, drift og ladesupport. Tiltrekk kundegruppen du ønsker til din lokasjon med et godt ladetilbud! 

Velg den ladeløsningen som er mest aktuell for deg:  

Isometrisk illustrasjon av en byscene med fokus på bærekraftig energi. Flere høye bygninger i forskjellige former og størrelser, inkludert en sylinderformet bygning med et tannhjulssymbol og en firkantet bygning med et batterisymbol på taket. I sentrum er en parkeringsplass med elektriske biler som lades, med små menneskelignende figurer spredt rundt. Illustrasjonen er i nyanser av grønt og blått, som antyder en miljøvennlig og teknologisk avansert urban setting

Hurtigladere og lynladere

Har du lyst til å tiltrekke den stadig voksende kundegruppen av elbileiere? La oss bygge et ladested med lynladere og hurtigladere på din lokasjon! En enkel ladeopplevelse er viktig for den totale kundeopplevelsen, og for å sikre at elbilistene ønsker å komme tilbake. Vi hjelper deg med å skape et populært ladested, som er en del av vårt ladenettverk. 

Les mer

Hotell og destinasjoner

Hotellgjestene ønsker å lade over natten, og reise hjem med fulladet bil. Slik kan de bruke mest mulig tid på destinasjonen din, i stedet for å stoppe langs veien for å lade. Med et godt ladetilbud kan du både tiltrekke deg nye kundegrupper, og tilby en enkel ladeopplevelse som frister til gjentakelse - uten at dine ansatte må bruke tid på å administrere ladeanlegget.

Les mer

Næringsbygg

Skap en attraktiv lokasjon for både leietakere og kundene deres med en god ladeløsning! Kople er med hele veien fra rådgivning, prosjektering og montasje av ladeinfrastruktur og ladeutstyr til daglig drift og support til sluttbrukeren.

Les mer

Elbillader til bedrifter

La dine ansatte og gjester lade elbilen mens de står parkert på bedriftens parkeringsplass. Med fleksible finansieringsløsninger får du mulighet til å finansiere laderne, infrastruktur og strømkostnaden.

Les mer
 

Kommunal og offentlig elbillading

Skal du tilby elbillading på offentlige parkeringsplasser eller til de ansatte? Vi kan bygge og drifte både små og store anlegg med enkle betalingsløsninger, kundesupport og vedlikeholdsavtaler til kommuner og bedrifter. Med tilgangsstyring og felles ladebrikke-løsninger er det enkelt for brukerne å lade, og oversiktelig for deg som administerer det. 

Les mer

Tungbillading på depot

El-lastebilene er på full fart inn i bilparken. For å holde totalkostnaden nede og samtidig bruke tiden så effektivt som mulig, er det fornuftig å etablere en ladeløsning på depotet eller arbeidsplassen. 

Kople prosjekterer, etablerer og drifter spesialløsninger etter faktisk behov. 

Les mer

Midlertidig hurtiglading 

Har du behov for å tilby midlertidig hurtiglading? Å etablere kostbare ladeanlegg for elbil er ikke alltid den beste løsningen dersom behovet for å tilby elbillading er over en kort periode. Våre provisoriske hurtigladeanlegg i container kan rigges på kort tid og leveres med driftssystem og supporttjeneste som gjør det administrasjonsfritt for deg i den perioden du trenger anlegget.

Les mer

Kople deg opp for en enklere ladeopplevelse

Vi bygger og drifter ladeanlegg med normal-, hurtig og lynladere til offentlige parkeringsplasser, destinasjoner, næringsbygg og borettslag/sameier.

Vi er med deg hele veien fra planlegging og montasje til drift og support. Kun et kontaktpunkt gjør det enkelt for deg.

Alle skal ha en enkel ladeopplevelse hos Kople. Kjøremønster, utstyr, kommunikasjon og support tilpasses brukerne. Vi er bransjeledende på universell utforming.

Bærekraft er sentralt i alt vi gjør, fra valg av leverandører til valgene vi tar i hverdagen.

Spørsmål og svar om å etablere et ladetilbud

Les om andres erfaringer med Kople som ladeoperatør

Destinasjonslading på natt hos Strand Hotel Fevik
13. mars 2024

Oppgradering av destinasjonsladerne på Strand Hotel Fevik

Strand Hotel Fevik er et idyllisk badehotell som ligger i skjærgården mellom Fevik og Grimstad. De har hatt høyt fokus på gjesteopplevelser siden hotellets oppstart i 1937, og var tidlig ute med å tenke på elbillading som en naturlig del av gjesteopplevelsen. I 2021 merket de at det var behov for flere elbilladere, med høyere effekt og en mer moderne ladeopplevelse. Da kontaktet de Kople.

ReferanserHotell og destinasjoner
Elbillading ved AKAs næringsbygg
7. april 2022

Elbillading ved AKAs næringsbygg

AKA er et av Norges største private eiendomsfirma, med 230 næringseiendommer i sin portefølje. For å gi et attraktivt tilbud til både kunder og leietakere, har de installert elbilladere fra Kople ved mange av deres næringsbygg.

EiendomsselskapNæringsbyggReferanser
Ladeanlegg YX Siljan
14. mars 2022

Ladeanlegg YX Siljan

Siden utviklingen i bilbransjen peker den veien den gjør, var det en selvfølge for driverne på YX Siljan å installere et fremtidsrettet ladeanlegg. Etter en vurdering av flere ladeoperatører, falt valget på Kople.

EiendomsselskapNæringsbyggReferanser

Snakk med oss om ladeløsninger på din lokasjon!

Hva leter du etter?