Ladeløsninger

Lad bilen hjemme og på hytta

Hvordan lader du bilen hjemme? Når du skal lade noe så strømkrevende som en elbil er det viktigste du gjør å tenke elsikkerhet. En hjemmelader for elbil er en god investering for å lade effektivt, trygt og sikkert.

Bestill lader gjennom Kraftriket

Effektiv og trygg lading hjemme og på hytta

Kople tilbyr Zaptec Go installasjon i samarbeid med lokale elektrikerfirma og Kraftriket. 

For å montere laderen hjemme må du ha oppstillingsplass til bilen i nærheten av et sted med tilgang til strøm. Vi sjekker tilgjengelig effekt i sikringsskapet, og ser hva som skal til for å montere laderen og hvilken kapasitet laderen kan ha hos deg. Laderen kan lade alle elektriske biler, men enkelte biler kan ikke lade på alle strømnett, uten et eventuelt adapter. Velger du lader fra Kople hjemme eller på hytta finner vi i samarbeid den løsningen som passer best for deg.

En av våre lokale samarbeidspartnere kommer til deg på gratis befaring, og sender et uforpliktende tilbud. Prisen avhenger av kapasitet det er på det elektriske anlegget og hvilke tiltak som må gjøres med infrastrukturen og tilkoblingen av laderen. Kraftriket tilbyr nedbetaling på laderen over 3 eller 5 år.

Bestill lader gjennom Kraftriket

 

Bor du i borettslag eller sameie? 

Da er det viktig å kjøpe en lader som snakker med de andre laderne og strømnettet i borettslaget. Slik sikrer vi at alle som vil lade får strøm, uten at strømnettet overbelastes. Dette gir også mulighet for kostnadsfordeling av strømbruket, slik at naboen ikke må betale for din elbillading.

Info om lading i borettslag/ sameier

Hva leter du etter?