Lad med app
card-header-1-image

Sommertilbud

50 øre rabatt pr kWh i hele juli, når du lader på Koples lyn- og hurtigladere som registrert kunde.

card-header-1-image

Koples app er ny

Kople fikk ny app 4.6.2024. Oppdater til ny versjon, og oppdater passordet ditt for å fortsette å lade. 

Dette må du gjøre for å lade med Koples nye app

 

1. Oppdater til ny versjon av appen

Dette gjøres i App store eller Google Play.

Dersom du har satt på automatisk oppdatering av apper, vil Koples app også være automatisk oppdatert. Alt du trenger å gjøre da, er å åpne den.

Her finner du vilkår som gjelder ved bruk av Koples ladetjenester. 

 

2. Opprett nytt passord i appen

Klikk på "Glemt passord", og følg prosedyren for å sette nytt passord. 

Dersom du ikke mottar mail om å resette passordet, sjekk om mailen ligger i spam/søppel-boksen. Sjekk også at riktig epostadresse er lagt inn, kanskje du har registrert koplebrukeren din med en annen epostadresse? 

 

3. Oppdater gjerne kontaktinfoen din

Dersom vi ikke har hatt din kontaktinfo fra tidligere, vil du hete "Kople venn" og bo i "Ladegata" i "Ladeby". Med oppdatert informasjon kan vi tilpasse kommunikasjonen vår til deg og dine behov, og vi sikrer vi at vi treffer rette personer med vår kommunikasjon.

Rette detaljer er også viktig for eventuelle utsendelser (f.eks ladebrikker). 

Sjekk samtidig at dine kredittkortdetaljer er oppdatert, så er du klar til å lade med vårt lanseringstilbud! 

 

Visste du at.. Nå kan du aktivere Autocharge i Koples app hvis bilen din støtter det. Da starter ladingen automatisk neste gang du plugger i laderen!

Logg inn eller opprett ny bruker i dette vinduet. Har du akkurat oppdatert appen etter endringen av Koples driftssystem? Klikk på glemt passord dersom du har bruker fra tidligere.

Slik ser menyen ut dersom du bruker appen som gjest. Velg logg inn eller registrer deg for å starte ladeøkten med rabatt.

Finn ladere i kartet, og filtrer gjerne øverst i høyre hjørne på f.eks ladeplugg. Klikk på riktig punkt i kartet for å vise tilgjengelige ladere på lokasjonen. Husk å aktivere GPS når du bruker appen.

Dersom du klikker på Liste, kan du velge lader på listen over nærliggende ladere fra kartet. Når du velger et ladested, får du opp listen med tilgjengelige ladere på den lokasjonen. Husk å aktivere GPS når du bruker appen.

Når du klikker inn på en lader, får du opp ladepluggene tilgjengelig på laderen. Se på laderen hvilken plugg som har hvilken merking.

I dette vinduet får du også oversikt over når det er mange eller få som lader på denne laderen, slik at du kan planlegge ladebesøket ditt til et tidspunkt hvor det sannsynligvis ikke er ladekø.

Du kan også velge favoritter, slik at du enkelt får opp de laderne du benytter oftest. 

Hva leter du etter?