Ladeløsninger

Bli en del av Koples ladenettverk

Flere og flere destinasjonseiere ser verdien av ladesteder utenfor egne dører og ønsker å etablere lademuligheter på sin lokasjon. Anleggene leverer vi ofte med en miks av ladehastigheter for å sikre sluttkundene og lokasjonene de optimale løsningene for kundene.

Etablere et ladested

Det skal lønne seg å være en del av Koples ladenettverk. Vi leverer og drifter brukervennlige anlegg med mulighet for 24/7 support, driftssystem for enkel administrasjon og gode vedlikeholdsavtaler

Vi ser på behovene og mulighetene sammen, og tar oss av hele prosessen fra planlegging til daglig drift. Vi tilbyr en totalpakke som gjør at det skal være enkelt å tilby lading til kundene enten du ønsker lading til et parkeringsanlegg eller en destinasjon.

Driver du et hotell eller andre destinasjoner med ønske om å tilby ladeplasser til kundene dine? Å synliggjøre destinasjonen som en god ladelokasjon kan gi økt antall besøkende og flere vil stoppe spontant innom.  Vi leverer ladeanlegg etter dine behov og tar oss av betalingsløsninger og kundesupport. Enkelt og forutsigbart for både kundene og deg.

Ønsker du å ta en prat? Fyll gjerne inn skjemaet i lenken nedenfor så godt du kan, og så kontakter vi deg så raskt som mulig.

Be om uforpliktende tilbud

Tilbake til våre øvrige løsninger for lading

Ladesteder

Hvervenmoen

På Hvervenmoen i Hønefoss drifter vi tre ladelokasjoner i tett nærhet til hverandre. Lokasjonene er plassert tett på serveringsmuligheter og et handelssted med flere butikker.

Til sammen på de ulike ladestedene på Hvervenmoen finner du ulike typer ladehastigheter til din bil og ditt behov.

  • 5 superladere (4 under utbygging)
  • 8 hurtigladere (2 under utbygging)
  • 4 normalladere

Sokna

På Sokna finner du Kople ladested rett bak Rustad Kafé. Laderne er plassert i Sokna sentrum tett på serveringssted og matbuttikker.

På Sokna har Kople

  • 2 superladere
  • 3 hurtigladere

Nes i Ådalen

Koples ladested på Nes i Ådalen er det perfekte stedet å stoppe for å lade på vei til fjellet. Kople har tatt over de tidligere laderne og har i tillegg satt opp flere nye ladepunkter. På Nes har du flere serveringssteder rett ved.

  • 2 superladere
  • 3 hurtigladere
  • 1 normallader