Vi kopler deg opp på en enklere hverdag

Med Kople får du et skreddersydd ladesystem som sørger for at elbilen tar deg dit du vil akkurat når du trenger det. Kople er med deg på hele reisen fra planlegging av et ladeanlegg til montasje, drift, og support.

Vi gjør det kompliserte enkelt.

Gi beboere og kunder gode ladeopp­levelser med Kople

Gode og sømløse ladeløsninger er etterspurt enten du bor i borettslag, driver et hotell eller drifter en offentlig parkeringsplass. Ingen steder er like og alle våre kunder har ulike behov for ladeløsning. Hos Kople skal du møte faglig dyktige rådgivere som veileder mot en løsning som passer deg og dine sluttbrukere. Deretter sørger vi for montasje, support og et driftssystem som gjør det enkelt å administrere og bruke for både deg og kundene dine.

I en hverdag der bærekraft, teknologi og energi er i rask utvikling er vi opptatt av å være frempå slik at du får markedets beste produkter til riktig og fornuftig pris.

Kople er en del av Nettservice, et selskap i Ringerikskraft-konsernet. Det betyr at Kople allerede fra første dag er en stor samling av fagkompetanse og tjenesteleveranser som gjør at vi kan tilby totalpakker og løsninger tilpasset deg. Sagt på en annen måte - velger du Kople kan du slippe å tenke.

Vil du jobbe med oss?

Kople er et dedikert team som brenner for at det skal være enkelt å velge elbil. Vi har forståelse for at det fortsatt finnes rekkeviddeangst eller at noen syns det er komplisert å finne ut av hva som kreves for å skaffe ladere til et helt borettslag. Som en del av Koples lag så ivrer vi alltid etter å skape ukompliserte og gode opplevelser for kundene. Vi er endringsvillige for å følge kundenes behov og et marked i rask utvikling. 

Sjekk ut ledige stillinger

Lederteamet

Etter å ha levert en rekke ladeanlegg til private og offentlige kunder vet vi at ingen behov er like. Vår jobb er å være fleksible og tilpasse oss beste løsning for hver og en. Her har vi fordel av å være et team med tverrfaglig kompetanse fra prosjektledere, til montører og kundesupport. Mange ønsker å etablere elbilladere, men opplever det som komplekst å sette seg inn i. Vi har lykkes når kundene våre ikke trenger å gjøre annet enn å glede seg over et komplett anlegg klart til bruk.
Vi tror vi bare har sett begynnelsen på veksten av elbiler på veiene. Da har man to valg. Vi kan vente på veksten og så øke ladetilbudet, eller vi kan starte i dag og gjøre det attraktivt for flere å ta et miljøvennlig bilvalg. Vi vil bidra til å gi et godt ladetilbud for alle typer elbiler. Derfor vil du finne både superladere, hurtigladere og normalladere på våre ladesteder.

Joakim Sveli

Forretningsutvikler

Da elbilene kom var det de teknologisk interesserte som kastet seg på bølgen. I dag er elbil for alle, men fortsatt er det flere av oss som tror det er komplisert og vanskelig, og som får høy puls når vi kjører inn til en ladestasjon. Det ønsker Kople å gjøre noe med. Vi vil gjøre det enkelt å velge elbil, og tilrettelegge for en enkel ladeopplevelse uten å måtte bli ekspert på tekniske begreper, effekt og kilowatt timer.

Samarbeidspartnere