Elbillading ved næringsbygg 

Næringsbygg som tilbyr elbillading tiltrekker elbilister til leietakerne i bygget. Skap en attraktiv lokasjon for både leietakere og kundene deres med en god ladeløsning! Kople er med hele veien fra rådgivning, prosjektering og montasje av ladeinfrastruktur og ladeutstyr til daglig drift og support til sluttbrukeren.

Book en gratis veiledningssamtale

Skap et tilbud for elbillading i ditt næringsbygg

Gode ladetilbud er populært hos leietakere av næringsbygg, da det tiltrekker kundegruppen elbilister. Denne kundegruppen blir stadig større, og ønsker ofte å lade et sted hvor de kan bruke ladetiden fornuftig. 

Vi er med fra start, og vurderer ladebehovet på din lokasjon. Ladetilbudet som monteres, er riktig for dagens behov, og tilrettelagt for utvidelse når ladebehovet øker. Laderne settes opp med Koples betalingsløsninger og ladeinstrukser, slik at kundene kommer raskt igang med ladeøkten, og får en god start på kundeopplevelsen på lokasjonen. Gode ladeopplevelser skaper lojale kunder til lokasjonen!

Bygger du en ny lokasjon? Det er kostnadsbesparende å legge til rette for elbillading tidlig i en utbyggingsprosess, da kablene kan legges opp smartere, og utvendige stasjoner kan plasseres der det passer best med tanke på trafikkflyt og brukernes behov. Da er det også enklere å legge opp infrastrukturen med tanke på senere skalering. Slik blir prosjektet mest mulig kostnadseffektiv i dag, samtidig som du er klar for å dekke de økte behovene som kommer.

Book en gratis veiledningssamtale

 

Ansattlading? Ønsker du å tilby elbillading til ansatte og gjester ved kontorlokaler og arbeidsplasser? Da finner du enda mer relevant informasjon på denne siden

Hva får du med Kople som leverandør av elbillading?

Total­leverandør ved utbygging

Vi leverer hele løsningen med vurdering av ladebehov, prosjektering, relevante ladeutstyr og utforming av ladelokasjonen

Gode lade­opplevelser for alle

Vi bygger universelt tilpassede ladeanlegg, med innovative løsninger for optimal kundeopplevelse

Enkle betalings­løsninger

Laderne opprettes med flere betalingsløsninger som gjør det enkelt for sluttkunden å lade.

Døgnåpen ladesupport og vedlikehold

Vi hjelper ladekundene dine med lading døgnet rundt, gjør årlig vedlikehold på laderne, og rykker ut ved behov

Ryddig rapportering og utbetaling

Du får månedlige rapporter over bruk av laderne, og automatisk utbetaling av omsetning på laderne

Tiltrekk ønsket kundegruppe

Ditt ladested blir synlig i Koples ladenettverk og navigasjonssystemer. I tillegg reklamerer vi for ladestedet ditt til rett målgruppe.

 

Kople har vist stor interesse for våre prosjekter med elbillading. Vi har opplevd solid rådgivning om fremtidsrettede løsninger både i teknologivalg, betalingsløsninger og forretningsmodeller.

- Ståle Strømsodd, Driftsdirektør i Tronrud Eiendom

 

Book en veiledningssamtale

Enkle ladeopplevelser på Koples ladesteder
25. mai 2022

Enkle ladeopplevelser på Koples ladesteder

Her kan du lese hvordan vi i Kople jobber med utvikling av betalingstjenester, kommunikasjon, og selve utformingen av ladestedene våre - for å gjøre det enklere å lade hos oss.

Utbygger
Elbillading ved AKAs næringsbygg
7. april 2022

Elbillading ved AKAs næringsbygg

AKA er et av Norges største private eiendomsfirma, med 230 næringseiendommer i sin portefølje. For å gi et attraktivt tilbud til både kunder og leietakere, har de installert elbilladere fra Kople ved mange av deres næringsbygg.

HurtigladereUtbyggerReferanse
Ladeanlegg YX Siljan
14. mars 2022

Ladeanlegg YX Siljan

Siden utviklingen i bilbransjen peker den veien den gjør, var det en selvfølge for driverne på YX Siljan å installere et fremtidsrettet ladeanlegg. Etter en vurdering av flere ladeoperatører, falt valget på Kople.

HurtigladereUtbyggerReferanse

Spørsmål og svar om elbillading i næringsbygg

Book en gratis veiledningssamtale om elbillading i næringsbygg

Book et møte med oss om elbillading i næringsbygg

Hva leter du etter?