18.5: Enkelte av våre ladere av merket Zaptec er påvirket av Telenors utfordringer med mobilnettet. Forsøk et annet ladested dersom du har utfordringer med å lade på en lader av dette merket. Vi beklager så mye for ulempen.

Elbillading ved næringsbygg 

Næringsbygg som tilbyr elbillading tiltrekker elbilister til leietakerne i bygget. Skap en attraktiv lokasjon for både leietakere og kundene deres med en god ladeløsning! Kople er med hele veien fra rådgivning, prosjektering og montasje av ladeinfrastruktur og ladeutstyr til daglig drift og support til sluttbrukeren.

Snakk med oss om ladeløsninger for næringsbygg

sometrisk illustrasjon av en byggeplass med høyhus, en byggekran, og elektriske biler som lades på en parkeringsplass.

Skap et tilbud for elbillading i ditt næringsbygg

Gode ladetilbud er populært hos leietakere av næringsbygg, da det tiltrekker kundegruppen elbilister. Denne kundegruppen blir stadig større, og ønsker ofte å lade et sted hvor de kan bruke ladetiden fornuftig. 

Vi er med fra start, og vurderer ladebehovet på din lokasjon. Ladetilbudet som monteres, er riktig for dagens behov, og tilrettelagt for utvidelse når ladebehovet øker. Laderne settes opp med Koples betalingsløsninger og ladeinstrukser, slik at kundene kommer raskt igang med ladeøkten, og får en god start på kundeopplevelsen på lokasjonen. Gode ladeopplevelser skaper lojale kunder til lokasjonen!

Bygger du en ny lokasjon? Det er kostnadsbesparende å legge til rette for elbillading tidlig i en utbyggingsprosess, da kablene kan legges opp smartere, og utvendige stasjoner kan plasseres der det passer best med tanke på trafikkflyt og brukernes behov. Da er det også enklere å legge opp infrastrukturen med tanke på senere skalering. Slik blir prosjektet mest mulig kostnadseffektiv i dag, samtidig som du er klar for å dekke de økte behovene som kommer.

Book en gratis veiledningssamtale

 

Ansattlading? Ønsker du å tilby elbillading til ansatte og gjester ved kontorlokaler og arbeidsplasser? Da finner du enda mer relevant informasjon på denne siden

vinne i vinterklær lader en svart Volkswagen elbil ved en gul lynladestasjon

Hva får du med Kople som leverandør av elbillading?

Total­leverandør ved utbygging

Vi leverer hele løsningen med vurdering av ladebehov, prosjektering, relevante ladeutstyr og utforming av ladelokasjonen

Gode lade­opplevelser for alle

Vi bygger universelt tilpassede ladeanlegg, med innovative løsninger for optimal kundeopplevelse

Enkle betalings­løsninger

Laderne opprettes med flere betalingsløsninger som gjør det enkelt for sluttkunden å lade.

Døgnåpen ladesupport og vedlikehold

Vi hjelper ladekundene dine med lading døgnet rundt, gjør årlig vedlikehold på laderne, og rykker ut ved behov

Ryddig rapportering og utbetaling

Du får månedlige rapporter over bruk av laderne, og automatisk utbetaling av omsetning på laderne

Tiltrekk ønsket kundegruppe

Ditt ladested blir synlig i Koples ladenettverk og navigasjonssystemer. I tillegg reklamerer vi for ladestedet ditt til rett målgruppe.

 

Leietakerne våre ser at de tilbyr en tilleggstjeneste med elbillading. Laderne gjør at folk stopper, og butikkene får økt mersalget. For oss som eiendomsselskap, betyr det at lokasjonen er mer attraktiv for leietakerne, og at vi hjelper leietakerne våre med å være mer lønnsomme. Slik blir vi en attraktiv gårdeier, med gode leietakere som ønsker å være hos oss i lang tid fremover.

- Morten Kristiansen, Prosjektsjef i AKA

Spørsmål og svar om elbillading i næringsbygg

Snakk med oss om elbillading i næringsbygg

Hva leter du etter?