Ladepris

Ladeprisene gjelder for Koples egne ladesteder og lading med Koples app, brikke eller drop-in betaling. Betal kun pr kWh!

Kople APP, RFID og Drop-in

Strømsone 1, 2 og 5: 8,29 kr/kWh.
(Etter 45 min: + 1 kr/min)

Strømsone 3 og 4: 7,49 kr/kWh
(Etter 45 min: + 1 kr/min)

Kople APP, RFID og Drop-in

Strømsone 1, 2 og 5: 7,79 kr/kWh.
(Etter 60 min: + 1 kr/min)

Strømsone 3 og 4: 7,29 kr/kWh
(Etter 60 min: + 1 kr/min)

Kople APP, RFID og Drop-in

Strømsone 1, 2 og 5: 6,49 kr/kWh.

Strømsone 3 og 4: 5,65 kr/kWh

Ladeprisen oppdateres jevnlig

Prisene på denne siden er til enhvertid oppdatert, og gjelder for Koples egne ladesteder og lading med Koples app, brikke eller drop-in betaling. 

I dagens strømpris-situasjon, har vi valgt å vurdere og justere vår ladepris løpende. Slik kan vi fortsette utbyggingen av ladesteder og ha forsvarlig drift, og samtidig gi en rettferdig ladepris til våre ladekunder.

Koples ladepriser tilpasses strømprisene i de ulike strømsonene. Vi håper vi kan gå mot en dynamisk ladepris så snart som mulig, slik at ladeprisene til enhver tid reflekterer markedet ellers. I mellomtiden lover vi å sette ned ladeprisen når vi ser at det er forsvarlig, og i tråd med strømprisene.

Ladeprisene skal dekke inn spotpris for strømmen, nettleie med effekttariff, drift og support på ladestedet, strøm til annet på ladestedet enn ladestrøm og over tid også investeringer som er gjort i ladestedet. 

 

Ladeprisen ble sist oppdatert: 01.04.23. (Endring: Ladeprisene er justert ned i strømsone 1, 2 og 5, i tråd med strømpriser siden forrige nedjustering 1.2.23).

 

Andre ladepriser ved bruk av andre ladetjenester eller ladere som eies av andre

Det kan være lokale variasjoner ved anlegg som eies av andre. Prisen på hver lader finner du i Kople-appen, drop-in betaling eller ved lokal merking.

Dersom du bruker app eller brikke fra en av våre samarbeidspartnere for å starte ladeøkten, betaler du prisen som er satt av din leverandør. Denne prisen kan være ulik Koples ladepris. Sjekk din ladepris hos ladetjenesteleverandøren din.

 

Reservasjonsbeløp ved Drop-in betaling

Ved bruk av drop-in betaling, vil det reserveres et beløp på 500,- NOK. Reservasjonen varer inntil 5 virkedager.

Gå til drop-in betaling

Flere ladetips fra Kople

Koples topp 7 ladetips
17. august 2022

Koples topp 7 ladetips

Våre topp 7 ladetips kan hjelpe deg med å få enda enklere ladeopplevelser i fremtiden!

Lading
Låst ladekabel
27. juni 2022

Låst ladekabel

Ladekabelen låses i bil og lader under ladeøkten som en sikkerhet. Noen ganger kan den kile den seg fast. Dette kan du gjøre for å løsne den!

Lading
Hvordan få best mulig effekt når du skal lade elbilen?
3. november 2021

Hvordan få best mulig effekt når du skal lade elbilen?

Lurer du på hvorfor du ikke får den effekten som står på laderen når du skal lade elbilen? Dette kan du gjøre for å oppnå høyere ladeeffekt!

Lading

Hva leter du etter?