15.10 kl 13.50: Driftssystemet er tilbake etter en feil tidligere idag, men noen ladere er fortsatt ikke online. Vi jobber fortløpende med å få alle tilbake i drift. Flere av laderne som fortsatt er offline kan likevel benyttes; bruk RFID brikke fra Kople eller våre samarbeidspartnere for å starte ladeøkten.

Ladepris

Vi har ulik pris for de ulike ladehastighetene våre. Alle laderne er fargekodet, slik at det skal være enkelt for deg å velge riktig lader til din bil og ditt ladebehov. På kveldstid betaler du kun for KWh du får, ikke minuttpris i tillegg!

APP/RFID/DROP-IN:
3,20 kr/kWh
+ 1,25 kr/minutt (Fra kl 08-22)

APP/RFID/DROP-IN:
3,20 kr/kWh
+ 1,0 kr/minutt (Fra kl 08-22)

APP/RFID/DROP-IN:
2,9 kr/kWh
+ 0,10 kr/minutt (Fra kl 08-22)

Prisene gjelder for Koples egne ladesteder og lading med Kople app, brikke eller drop-in betaling. Det kan være lokale variasjoner ved anlegg som eies av andre. Prisen på hver lader finner du i Kople appen eller ved lokal merking. Ved roaming, finner du prisene hos din leverandør. 

Ved bruk av drop-in betaling, vil det reserveres et beløp på 250,- NOK. Reservasjonen varer inntil 5 virkedager.

Gå til drop-in betaling

 

Tips! Fullading på lyn- og hurtiglader tar lang tid. Hvis du ikke trenger fullt batteri, kan det lønne seg for både ladekøen og lommeboken å stoppe på rundt 80% ved hurtig- og lynlading.

Flere ladetips fra Kople

Hurtiglading hos Rustad Kafe
16. september 2021

Hurtiglading hos Rustad Kafe

At det trengtes en ladeplass på Sokna, var Håvard Rustad aldri i tvil om. Rustad Kafe har nå 10 Kople-ladeplasser med hurtig, lyn og normalladere på parkeringsplassen i bakgården.

ReferanseHurtiglading
Hvorfor har Kople minuttpris på ladeøktene på dagtid?
25. august 2021

Hvorfor har Kople minuttpris på ladeøktene på dagtid?

Med dagens prisløsninger kan det oppleves uoversiktlig å regne ut prisen på en ladeøkt. Hvorfor fjerner ikke Kople minuttprisen også på dagtid, og hvorfor finnes den i utgangspunktet?

Lading
Hvorfor kan du ikke betale på kortterminal på Koples ladesteder?
30. juni 2021

Hvorfor kan du ikke betale på kortterminal på Koples ladesteder?

Det må bli enklere å lade, men er installasjon av kortterminal den enkleste og mest fremtidstettede løsningen? Hva gjør det med ladeprisen?

Lading

Lurer du på hvordan Koples ladepriser er sammenlignet med konkurrenter? Her er en oversikt fra Elbilforeningen!

Hva leter du etter?