Ladepris

Ladeprisene gjelder for Koples egne ladesteder og lading med Koples app, brikke eller drop-in betaling. Betal kun pr kWh!

Kople APP, RFID og Drop-in
9,99/kWh (Etter 45 min: + 1 kr/min)

Kople APP, RFID og Drop-in
9,99/kWh (Etter 60 min: + 1 kr/min)

Kople APP, RFID og Drop-in
8,99/kWh (Ingen minuttpris etter 1.9.22)

Ladeprisen ble sist oppdatert: 9.9.22.

I dagens strømpris-situasjon, er vi nødt til å vurdere og justere vår ladepris løpende. Slik kan vi fortsette utbyggingen av ladesteder og ha forsvarlig drift. Vi håper vi kan gå mot en mer dynamisk ladepris så snart som mulig, slik at ladeprisene til enhver tid reflekterer markedet ellers. I mellomtiden lover vi å sette ned ladeprisen når vi ser at det er forsvarlig, og i tråd med strømprisene. 

Prisene på denne siden er til enhvertid oppdatert, og gjelder for Koples egne ladesteder og lading med Koples app, brikke eller drop-in betaling. Det kan være lokale variasjoner ved anlegg som eies av andre. Prisen på hver lader finner du i Kople appen eller ved lokal merking.

Dersom du bruker app eller brikke fra en av våre samarbeidspartnere for å starte ladeøkten, betaler du prisen som er satt av din leverandør. Denne prisen kan være ulik Koples ladepris.

Ved bruk av drop-in betaling, vil det reserveres et beløp på 500,- NOK. Reservasjonen varer inntil 5 virkedager.

Gå til drop-in betaling

 

Tips! Fullading på lyn- og hurtiglader tar lang tid. Ofte tar det faktisk lengre tid å hurtiglade en bil fra 80% til 100%, enn det tar fra 20- 80%. Spar tid og bidra til mindre ladekø ved å stoppe ladeøkten ved rundt 80%! 

Flere ladetips fra Kople

Koples topp 7 ladetips
17. august 2022

Koples topp 7 ladetips

Våre topp 7 ladetips kan hjelpe deg med å få enda enklere ladeopplevelser i fremtiden!

Lading
Låst ladekabel
27. juni 2022

Låst ladekabel

Ladekabelen låses i bil og lader under ladeøkten som en sikkerhet. Noen ganger kan den kile den seg fast. Dette kan du gjøre for å løsne den!

Lading
Hvordan få best mulig effekt når du skal lade elbilen?
3. november 2021

Hvordan få best mulig effekt når du skal lade elbilen?

Lurer du på hvorfor du ikke får den effekten som står på laderen når du skal lade elbilen? Dette kan du gjøre for å oppnå høyere ladeeffekt!

Lading

Lurer du på hvordan Koples ladepriser er sammenlignet med konkurrenter? Her er en oversikt fra Elbilforeningen!

Hva leter du etter?