Elbillading på hotell og destinasjoner

Elbilister ønsker å lade samtidig som de opplever en destinasjon, eller sover på hotell. Derfor planlegger de ofte hvor de skal reise basert på hvor det er enkelt å lade. Ladeopplevelsen er ofte førsteinntrykket, og en viktig den av den totale kundeopplevelsen hos dere. La oss skape en enkel ladeopplevelse for deres gjester! 

Book samtale om ladeløsning

Se byggeprosessen av et nytt ladeanlegg!

Strand Hotel Fevik - by Classic Norway Hotels, hadde behov for en mer moderne ladeløsning til sine kunder, som krevde mindre administrasjon fra hotellets side.

Kople drifter ladeanlegget, og har vært med fra start og analysert behovet, prosjektert løsningen og koordinert montering. Ladetilbudet holdes relevant, og suppleres med nye ladere ved behov.

Med en ladeløsning fra Kople, kan kundene lade enkelt med den appen eller brikken som de vanligvis bruker. Ved behov for hjelp med ladeøkten, kontakter de Koples døgnåpne ladesupport.

Book samtale om deres ladeløsning

 

Hva får du hvis du installerer ladeanlegg med Kople?

Total­leverandør ved utbygging

Vi leverer hele løsningen med behovsvurdering i forkant, prosjektering, teknisk drift, relevante ladeutstyr og utforming av ladestedet. Vi bygger skalerbart med moderne løsninger, slik at du er forberedt på økte behov i fremtiden.

Vi administrerer anlegget

Vi drifter ladeanlegget, og tar ansvar for at gjestene deres får en god og stabil ladeopplevelse. Vår ladesupport er åpen 24/7, slik at dere kan fokusere på gjestene og opplevelsen - vi tar oss av ladingen.

Gode lade­opplevelser

Vi bruker ladere av høy kvalitet, som skaper stabile ladeøkter. Når kundene kommer til ladestedet, er det enkelt å starte ladeøkten, og forstå hvordan laderne fungerer.

Enkle betalings­løsninger

Laderne våre er åpne for andre ladetjenesteleverandører, slik at kundene kan starte ladeøkten slik de er vant med. De kan også bruke Koples app, RFID ladebrikke og vår markedsledende drop-in betaling.

Ryddig rapportering og utbetaling

Du får månedlige rapporter over bruk av laderne, og automatisk utbetaling av omsetning på laderne

Kommuni­kasjon til kundene

Våre markedsførere bidrar med å tiltrekke elbilister til din destinasjon, og bistår dere i kommunikasjonen om ladeanlegget i deres kanaler og til deres besøkende.

Spørsmål og svar om elbillading på hotell og destinasjoner

Les mer om elbillading på hotell og destinasjoner

Fremtidens destinasjoner er ladbare
6. januar 2022

Fremtidens destinasjoner er ladbare

Elbileiere planlegger stoppesteder og destinasjoner basert på hvor det er enkelt å lade, fordi elbillading skjer samtidig som vi står på ski, opplever en destinasjon, eller sover på hotell. Sørg for at det blir enkelt å velge din destinasjon ved å legge til rette for elbillading!

DestinasjonsladerUtbyggerHurtigladere
Hvorfor bør du ha et ladetilbud til kunder, ansatte og besøkende?
21. oktober 2021

Hvorfor bør du ha et ladetilbud til kunder, ansatte og besøkende?

I 2022 var nesten 90% av alle nye biler i Norge ladbare. Behovet for å lade der vi ferdes øker med elbilandelen. Dette endrer forventningene vi har til stedene vi besøker.

UtbyggerDestinasjonsladerHurtigladere
Enklere å lade elbilen på Norefjell Ski & Spa
24. september 2021

Enklere å lade elbilen på Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa ligger på et fjell uten mange andre ladetilbud i nærheten, og de fleste har kjørt i 1-2 timer for å komme frem. Dette gjør at det er et stort behov for lading, som har økt i takt med elbilandelen siden åpningen i 2009. Slik gikk prosessen med forbedring og utvidelse av ladetilbudet.

ReferanseDestinasjonslader
Kistefos museum har installert destinasjonsladere fra Kople
28. juni 2021

Kistefos museum har installert destinasjonsladere fra Kople

Med rekordmange besøk i 2020 sesongen, hvor flere kom langveis fra og en stor andel kjørte elbil, ble det viktig for Kistefos å modernisere parkeringsmulighetene med lademuligheter.

ReferanseDestinasjonslader

Ønsker du et ladeanlegg på ditt hotell eller destinasjon? 

 

Hva leter du etter?