Elbillading på hotell og destinasjoner

På hoteller og destinasjoner kommer elbilistene gjerne fra et stykke unna, og ønsker å oppholde seg over lengre tid. Dekk behovet deres for å starte hjemreisen med en fulladet bil - uten å måtte løpe frem og tilbake til bilen under oppholdet! 

Bestill en gratis befaring

Tilby elbillading til kunder og ansatte på ditt hotell eller destinasjon 

Kople tilbyr ladeløsninger med ulik ladehastighet tilpasset brukernes behov. Vi bygger og drifter ditt anlegg med enkle betalingsløsninger, kundesupport og vedlikeholdsavtaler. 

50% av alle nye biler er elbiler, over 90% hvis du regner med ladbar hybrid. Stadig større andel av bilparken til bedrifter og det offentlige er også elbil, og behovet øker for å kunne lade der vi trenger det - når vi trenger det. Et ladetilbud på ditt hotell eller destinasjon gir mulighet for økt omsetning og besøkstall, og gir en bedre kundeopplevelse og lojale kunder som fremsnakker din bedrift til venner og bekjente. 

Enten du allerede har installert et ladeanlegg, eller skal bygge det i fremtiden, kan vi bidra med å drifte anlegget. Slik sikrer du høy oppetid, eventuell brukerstyring for ansattlading og en god oversikt over bruk og inntekt. Betalte ladeøkter bidrar til å holde kvaliteten på ladetilbudet høyt, og gir mulighet til å bygge ut når behovet øker. Vi bygger ladeanlegg som er skalerbare, slik at du er forberedt på vekst og økt brukerbehov.

Alle ladere kan knyttes til Koples ladenettverk med tilhørende app, betalingsløsinger og døgnåpen support. Kople har et åpent ladenettverk, slik at kunder som bruker andre ladeleverandører enkelt kan lade på ladere som driftes av Kople. I tillegg har vi en markedsledende løsning for drop-in betaling med kredittkort på nett. Slik kan du både tiltrekke deg nye kundegrupper, og tilby en enkel ladeopplevelse som frister til gjentakelse.

Bestill gratis befaring

Hva får du hvis du installerer ladeanlegg med Kople?

Total­leverandør ved utbygging

Vi leverer hele løsningen med prosjektering, teknisk drift, relevante ladeutstyr og utforming av ladestedet. Vi bygger skalerbart med moderne løsninger, slik at du er forberedt på økte behov i fremtiden.

Gode lade­opplevelser

Vi bygger stabile ladeanlegg, som er godt merket med brukerveiledning. Hvis kundene dine trenger hjelp til lading, er vår ladesupport åpen 24/7. Vi gjør årlig vedlikehold på laderne, og rykker ut ved behov.

Enkle betalings­løsninger

Laderne opprettes med betalingsløsninger som gjør det enkelt for sluttkunden å lade: app, brikke og vår markedsledende drop-in betaling. Laderne er også åpne for andre ladetjenesteleverandører, slik at kundene kan starte ladeøkten slik de er vant med.

Fleksibilitet ved valg av leverandør

Hvis du eier infrastrukturen selv, står du fritt til å bytte ladeoperatør dersom noen tilbyr bedre teknologi, support, betalingsløsninger eller vedlikehold.

Ryddig rapportering og utbetaling

Du får månedlige rapporter over bruk av laderne, og automatisk utbetaling av omsetning på laderne

Kommuni­kasjon til kundene

Våre markedsførere bidrar med å tiltrekke elbil-brukere til din destinasjon, og bistår dere i kommunikasjonen om ladeanlegget i deres kanaler og til deres besøkende.

Fremtidens destinasjoner er ladbare
6. januar 2022

Fremtidens destinasjoner er ladbare

Elbileiere planlegger stoppesteder og destinasjoner basert på hvor det er enkelt å lade, fordi elbillading skjer samtidig som vi handler, opplever en destinasjon, eller sover på hotell. Sørg for at det blir enkelt å velge din destinasjon ved å legge til rette for elbillading!

DestinasjonsladerUtbyggerHurtigladere
Hvorfor bør du ha et ladetilbud til kunder og besøkende?
21. oktober 2021

Hvorfor bør du ha et ladetilbud til kunder og besøkende?

Over annenhver nye bil i Norge er elektrisk, og behovet for å lade der vi ferdes øker med elbilandelen. Dette endrer forventningene vi har til stedene vi besøker.

UtbyggerDestinasjonsladerHurtigladere
Enklere å lade elbilen på Norefjell Ski & Spa
24. september 2021

Enklere å lade elbilen på Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa ligger på et fjell uten mange andre ladetilbud i nærheten, og de fleste har kjørt i 1-2 timer for å komme frem. Dette gjør at det er et stort behov for lading, som har økt i takt med elbilandelen siden åpningen i 2009. Slik gikk prosessen med forbedring og utvidelse av ladetilbudet.

ReferanseDestinasjonslader
Kistefos museum har installert destinasjonsladere fra Kople
28. juni 2021

Kistefos museum har installert destinasjonsladere fra Kople

Med rekordmange besøk i 2020 sesongen, hvor flere kom langveis fra og en stor andel kjørte elbil, ble det viktig for Kistefos å modernisere parkeringsmulighetene med lademuligheter.

ReferanseDestinasjonslader

Spørsmål og svar om etablering av ladeanlegg på hotell og destinasjoner

Bestill en gratis befaring

Hva leter du etter?