18.5: Enkelte av våre ladere av merket Zaptec er påvirket av Telenors utfordringer med mobilnettet. Forsøk et annet ladested dersom du har utfordringer med å lade på en lader av dette merket. Vi beklager så mye for ulempen.

Elbillader til bedriftens ansatte og gjester

Visste du at over 30% av dine ansatte og kunder kjører en ladbar bil? La de lade bilen mens de står parkert på bedriftens parkeringsplass. Kople drifter løsningen med administrasjon, enkle betalingsløsninger, 24/7 ladesupport og et ryddig dashbord - blant annet.

Vi kan overta drift på eksisterende ladere, eller montere et nytt ladeanlegg med ladeutstyr til ulike ladebehov. Vi tilbyr også fakturaavtale med rabatt på elbillading langs veien for bedriftens bilflåte. 

Book samtale om elbillader til din bedrift

Isometrisk vektorillustrasjon av en moderne bykjærne med høyhus, et parkeringsområde med elektriske biler og ladestasjoner, og små menneskefigurer.

Løs ladebehovet til ansatte og gjester med elbillader hos bedriften!

Over 30% av bilister kjører ladbar bil, og andelen øker stadig. De fleste foretrekker å lade bilen enten på jobb eller hjemme, og stadig flere etterspør elbilladere på arbeidsplassen.

Kople er Norges største ladeoperatør for drift av ladere for bedrifter og kommuner. Vi kan overta drift på laderne du allerede har installert, eller bistå med montering av et nytt ladeanlegg - med det ladeutstyret dine brukere har behov for. 

Laderne lanseres med Koples vanlige betalingsløsninger. Dere bestemmer ladeprisen for ansatte og gjester. Slik får du en inntekt fra ladingen som dekker kostnadene med å opprette og drifte ladeløsningen.

Vi tilbyr også fakturaavtale med rabatt på elbillading langs veien for bedriftens bilflåte. 

Snakk med oss om elbillader til din bedrift

 

Eiendomsselskap? Leier du ut næringsbygg, som butikk, kjøpesenter eller spisested? Da finner du enda mer relevant informasjon på denne siden! 

Elbil-ladestasjoner på en parkeringsplass med snøkanter, omgitt av et vinterlig landskap med furutrær.

Slik hjelper Kople deg med å få et godt ladetilbud

Total­leverandør ved montasje

Vi leverer hele løsningen med behovsvurdering i forkant, prosjektering, fremtidsrettet ladeutstyr for alle behov og koordinering av montering.

Administrasjons­fritt for deg

Vi drifter og overvåker ladeanlegget. Med vår brukerstyring får du mulighet til å gi egne ladepriser til de ansatte. Brukerne har tilgang til vår 24/7 ladesupport.

Enkle betalings­løsninger

Lad med Koples app, rfid brikke eller nettbasert dropin betaling med bankkort og Google/ Apple pay. Laderne kan også være åpne for roaming.

Ryddig rapportering og utbetaling

I dashbordet får du tilgang til rapportene du trenger, og kan holde oversikt over blant annet bruk og bærekrafts-KPIer. Vi avregner og utbetaler overskuddet av omsetningen.

Kople er sømløst, enkelt og vi føler oss verdsatt som kunde. Å la Kople overta ladetilbudet har vært utelukkende positivt for oss. 

 

- Tom Andreassen, eiendomsforvalter i Kongsberggruppen eiendom holding.

3 steg til å få elbilladere i din bedrift

Steg 1
Steg 1
Kartlegging

Sammen med deg kartlegger vi plassering av ladere, antall ladere som er nødvendig fra start, og hvilket ladeutstyr som dekker deres behov nå og fremover. Dersom dere skal lade varebiler, kan dere søke om støtte fra Enova til montering av ladere.

Steg 2
Steg 2
Prosjektering og koordinering av montering

Kople bestiller ladeutstyret ditt, og koordinerer montering med elektriker.

Steg 3
Steg 3
Ladeanlegget lanseres og driftes

Vi gjør sluttkontroll og kvalitetssikrer leveransen. Vi åpner betalingsløsningene, og bistår i å lansere ladeanlegget for dine ansatte. Videre drifter vi laderen, følger opp eventuelle feilmeldinger, og gir 24/7 ladesupport til brukerne av ladeanleget deres.

Spørsmål og svar om elbillader til bedrifter

Snakk med oss om elbilladere til din bedrift

Hva leter du etter?