18.5: Enkelte av våre ladere av merket Zaptec er påvirket av Telenors utfordringer med mobilnettet. Forsøk et annet ladested dersom du har utfordringer med å lade på en lader av dette merket. Vi beklager så mye for ulempen.

Roaming: Åpent kundeforhold

Kople har et åpent ladenettverk - også kalt roaming. Det betyr at du kan bruke apper og RFID ladebrikker fra andre ladetjenester til å starte lading av elbilen din hos oss. I dag velge blant mange ulike apper/brikker, og vi jobber med å få avtaler med enda flere! 

Skal du lade med Koples ladebrikke? Her finner du info om dette!

Illustrasjon av en mann som lader en moderne elbil ved en ladestasjon som får kraft fra vindmøller og solcellepaneler i en bymiljøkontekst.

Disse appene og ladebrikkene kan du lade med i Koples ladenettverk

Mange logoer

Søk etter din favoritt ladetjeneste

Her finner du oversikt over alle ladetjenestene som vi har en avtale med. Bruk søkefunksjonen, eller se komplett oversikt ved å klikke på begge kategoriene.

Er ladeprisen den samme som gjennom Koples app/dropin betaling?

Prisen på lading følger leverandøren av ladetjenesten. F.eks kan Fortum Charge&Drive og Plugsurfing ha andre priser for lading på Koples ladere enn dersom du benytter Koples egen app, ladebrikke eller Drop-in betaling. Flere av ladetjenesteleverandørene tilbyr også abonnement for lading, som kan lønne seg for deg som lader mye offentlig. 

Her finner du Koples ladepriser

 

Hvilke andre metoder kan jeg bruke for å starte lading?

Du kan laste ned Koples app i App Store eller Google Play. I appen oppretter du bruker, og legger inn dine kortdetaljer. Finn så ladestasjonen i kartet, og start lading.

I appen kan du også bestille en Kople ladebrikke, slik at du kommer raskest mulig igang med ladeøkten neste gang du vil lade i vårt ladenettverk.

På alle våre offentlige ladesteder kan du betale med drop-in dersom du ønsker det. Dette gjøres ved å skanne en QR kode som du finner på ladestasjonen, eller gå inn på kople.no/dropin. Her kan du bruke Google/Apple pay, eller bankort som legges inn på nettsiden (slik du gjør ved netthandel).

 

Bruk Koples ladebrikke på andre ladere!

Ladebrikken fra Kople kan du bruke i hele vårt ladenettverk. Det inkluderer:  

  • LAD OPP
  • PWR UP
  • Ishavskraft
  • Hydropower
  • Falu Energi
  • Sollentuna Energi og Miljö
  • Alle ladestasjoner merket med Kople

Finner du ikke ladetjenesten du ønsker å bruke i listen over?

Tips oss om andre ladetjeneste-leverandører som vi bør få en avtale med!

Hva leter du etter?