Lad elbilen med andre apper og RFID brikker hos Kople

Kople tilbyr et åpent ladenettverk. Det betyr at du kan bruke andre apper og RFID ladebrikker til å starte lading av elbilen din hos oss. Noen ladebrikker må registreres hos Kople først. 

Hvilke apper og brikker kan du lade med hos Kople?

På Koples ladestasjoner kan du i dag lade med app og/eller brikker fra:

 

Disse ladebrikkene må registreres først

Ladebrikker fra NAF, Elbilforeningen og Møller bil må i dag registeres i kundeforhold hos hver ladeoperatør. Dersom du har registrert denne brikken i Fortums system, er den automatisk klar for bruk på Koples ladere.

 

Hva skjer med ladehistorikken?

Ladehistorikken vil bli liggende der kundeforholdet ditt er. Lader du f.eks med en brikke registrert hos Fortum, eller gjennom deres app, vil historikken på denne ladeøkten ligge i deres app. Betalingen vil også gå gjennom deres app, og de avtaler du har vedrørende betaling.

 

Er ladeprisen den samme?

Prisen på lading følger leverandøren. Det betyr at du får prisen som din leverandør gir deg når du lader på en Kople ladestasjon. Her finner du Koples ladepriser.

 

Hvilke andre metoder kan jeg bruke for å starte lading?

Du kan laste ned Koples app i App Store eller Google Play. I appen oppretter du bruker, og legger inn dine kortdetaljer. Finn så ladestasjonen i kartet, og start lading. I appen kan du også bestille en Kople ladebrikke, slik at du kommer raskest mulig igang med ladeøkten neste gang.

På alle våre ladesteder kan du betale med drop-in dersom du ønsker det. Dette gjøres ved å skanne en QR kode som du finner på ladestasjonen, eller gå inn på kople.no/dropin. Her legger du inn dine kortdetaljer, og betaler enkelt på stedet, likt slik du gjør på f.eks netthandel.

 

Ladetips fra Kople

Hvordan få best mulig effekt når du skal lade elbilen?
3. november 2021

Hvordan få best mulig effekt når du skal lade elbilen?

Lurer du på hvorfor du ikke får den effekten som står på laderen når du skal lade elbilen? Dette kan du gjøre for å oppnå høyere ladeeffekt!

Lading
Slik kurerer du rekkeviddeangsten med Kople
20. oktober 2021

Slik kurerer du rekkeviddeangsten med Kople

Når vi skal reise utenfor der vi vanligvis reiser, er det mange elbilister som kan kjenne på den beryktede rekkeviddeangsten. Her får du noen tips for å gi deg litt lavere skuldre på veien!

Lading
Hvorfor har Kople minuttpris på ladeøktene på dagtid?
25. august 2021

Hvorfor har Kople minuttpris på ladeøktene på dagtid?

Med dagens prisløsninger kan det oppleves uoversiktlig å regne ut prisen på en ladeøkt. Hvorfor fjerner ikke Kople minuttprisen også på dagtid, og hvorfor finnes den i utgangspunktet?

Lading
Hvorfor kan du ikke betale på kortterminal på Koples ladesteder?
30. juni 2021

Hvorfor kan du ikke betale på kortterminal på Koples ladesteder?

Det må bli enklere å lade, men er installasjon av kortterminal den enkleste og mest fremtidstettede løsningen? Hva gjør det med ladeprisen?

Lading
Aktiviteter på ladestedet
2. juni 2021

Aktiviteter på ladestedet

Med elbil på langtur, kan det være behov for å lade på veien. Benytt ladestoppet til å skape noen koselige øyeblikk! Her er våre tips til hva du kan gjøre på ladestedet.

Lading
Aktiviteter på biltur
17. februar 2021

Aktiviteter på biltur

Er bilturen preget av skjermbruk og spørsmål om hvor langt det er igjen? Med disse felles aktivitetene kan dere skape gode reiseminner for både små og store!

Lading

Hva leter du etter?