18.5: Enkelte av våre ladere av merket Zaptec er påvirket av Telenors utfordringer med mobilnettet. Forsøk et annet ladested dersom du har utfordringer med å lade på en lader av dette merket. Vi beklager så mye for ulempen.

Koples ladenettverk

Koples ladenettverk strekker seg over hele Norge, og vokser stadig. Finn våre ladere i kartet under, eller i ditt favoritt-ladekart eller ladeapp!

Hos Kople kan du lade med nettbasert dropin betaling, eller apper og ladebrikker fra både Kople og andre ladetjenesteleverandører. 

Nyhet: Lad med Koples app eller ladebrikke, og få rabatt på lading!

Ladeveiledning Se ladekart

Velg ladetype

Koples ladenettverk består av:

Tips for gode ladeopplevelser

Hva påvirker ladeprisene for elbil?
7. september 2023

Hva påvirker ladeprisene for elbil?

Da strømprisene gikk opp i 2022, ble mange ladeoperatører nødt til å sette opp ladeprisen ganske raskt. Elbilistene ble overrasket over en høyere ladepris enn de var vant med, og strømpris og ladepris ble ofte nevnt i samme setning. Men påvirkes ladeprisene kun av strømpris? Og hvordan jobbes det nå med ladepriser? Her gir vi svar på dette, og andre ofte stilte spørsmål om ladepris.

Ladetips
Hvorfor kan du ikke betale på kortterminal på Koples ladesteder?
29. juni 2023

Hvorfor kan du ikke betale på kortterminal på Koples ladesteder?

Regjeringens forskrift om betalingsløsning for betaling ved lading av elektrisk drevet kjøretøy er gjelder fra 1.7.2023. Hvordan ligger Kople an - når kan man betale for lading på betalingsterminal hos Kople? 

Ladetips
Koples topp 7 ladetips
17. august 2022

Koples topp 7 ladetips

Våre topp 7 ladetips kan hjelpe deg med å få enda enklere ladeopplevelser i fremtiden!

Ladetips

Hva leter du etter?