Koples ladenettverk

Kople har ladere over hele Norge, og ladenettverket vokser stadig. Finn våre ladere i ditt favoritt-ladekart!

Hos Kople kan du lade med dropin betaling, og apper og ladebrikker fra både Kople og andre ladetjenesteleverandører. Du kan også bruke Koples ladebrikke på andres ladere.

Hvilke apper/brikker kan brukes hos Kople 

Velg riktig lader til din bil

Den beste ladeopplevelsen får du ved å velge rett lader til din bil og ditt behov i øyeblikket. Vi har fargekodet laderne våre, slik at det skal være enkelt for deg å finne riktig lader når du kommer til ladestedet. Du finner gule lynladere, mørk grønne hurtigladere og lys grønne normalladere på våre ladesteder. Effekten laderen kan gi, ser du på selve laderen.

Hvor lang tid ladeøkten tar, avhenger av batteriets temperatur, hvor mye strøm som er på bilen og hvilken effekt bilen kan ta imot. De fleste biler varierer effekten de kan ta imot gjennom ladeøkten, og "skrur ned" ladehastigheten ved 80-90%. Vi anbefaler at du stopper ladeøkten på det nivået hvor din bil skrur ned hastigheten. Slik blir ladeøkten effektiv, og du bidrar til mindre ladekø! 

Tips for gode ladeopplevelser

Låst ladekabel
27. juni 2022

Låst ladekabel

Ladekabelen låses i bil og lader under ladeøkten som en sikkerhet. Noen ganger kiler den seg fast. Dette kan du gjøre for å løsne den!

Lading
Hvordan få best mulig effekt når du skal lade elbilen?
3. november 2021

Hvordan få best mulig effekt når du skal lade elbilen?

Lurer du på hvorfor du ikke får den effekten som står på laderen når du skal lade elbilen? Dette kan du gjøre for å oppnå høyere ladeeffekt!

Lading
Slik kurerer du rekkeviddeangsten med Kople
20. oktober 2021

Slik kurerer du rekkeviddeangsten med Kople

Når vi skal reise utenfor der vi vanligvis reiser, er det mange elbilister som kan kjenne på den beryktede rekkeviddeangsten. Her får du noen tips for å gi deg litt lavere skuldre på veien!

Lading

Velg ladetype

Hva leter du etter?